Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Babahordozó kendő

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell felkötni? Kaptam kendőt és egy fénymásolt rajzos leírást is, de azon elég nehéz kiigazodni. Nincs valakinek fényképes útmutatója a megkötési módokról? 6 hetes a kisbabám, szeretnék vele mozgolódni, de tanfolyamra így nem tudok elmenni. Melyik pozícióban kell belebújtatni egy ilyen kis babát?
Köszönöm előre is.
Szia Vigaridan!
Sikerült boldogulnod a kendővel?
Azt nem írtad,merre laktok.
Akinek nem kell a kendő, ne csináljon már belőle terítőt ( főként ha jó minőségű,mert ugye az sem mindegy).
Hordozókendőre bármikor talál vevőt.
Nem tudom, h még érdekel-e a téma, de a youtube-on nagyon sok kötési mód fenn van, és szép lassan mutatja meg az anyuka a kötési módokat. Én is ott tanultam meg.
ja, és a www.mamami.hu oldalon is nagyon sok lehetőség van.
Ha vki már írta, akkor bocs!
Sziasztok!
Én szoktam használni, immár 3. babámnál. Lucát 2 hetes korában raktam bele az előlfekvő kötésbe. Mindig megnyugodott, csak a hátam bírja. Szeretem az elől keresztbe kötést és a háton lévő váll és térd alatt futó mögkötési módokat. Most babi 10 hós és a csípőmön szeret ücsörögni. Ha nyügis a foga miatt, akkor ide teszem és akkor minden megint rendben van. Az én kendőm az KAMCSATKA, szerintem a legjobb a piacon. Légáteresztő, abszolut nem gyűrődik, csak kirázom, és összehajtogatom és így teszem el. Az elején bele kell jönni a megkötésbe, de utánna nagyon klassz használni. Én a sima csomóval használom, nem jött be a csúszócsomó használata.
Judit
hordozokendo.lap.hu
És hajrá, én életem egyik legjobb felfedezésének tartom a hordozókendőt, mi nagyon szeretjük, remélem, neked is sikerül beleszeretned
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=1685&postdays=
0&postorder=asc&start=2700&sid=d6f2f0f7b7bc53d476bab149de6fd76a
ha megkérdezhetem, milyen márkájú a hordozókendőd?
Köszönöm szépen! Megyek tanulmányozni az oldalakat...
Oldalfekvős vagy ülős változatban használtátok újszülöttkorban?
http://www.mobywrap.com/instructions.php
Itt egy, de ha rákeresel google-ban babahordozás, kendő címszavakkal, elég sokat ad ki.
Nyugodtan tedd bele, hasfájás ellen nincs is jobb