Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mori Lee menyasszony

Sziasztok Kedves Menyasszonyok, illetve újdonsült Asszonyok!
Segítségeteket kérném, hogy aki volt már menyasszonyi ruhapróbán találkozott e valahol Mori Lee kollekcióval? Nagyon bele vagyok szerelmesedve egy ruhába, és nem tudom hol találhatnám meg. Leginkabb dunántúli szalonok érdekelnének, Keszthelytől Veszprémig.... de ha valaki tud egy tuti helyet, ne tartsa magába.
Ja és ha hasonlót lattatok valahol az is érdekelne.
Köszönöm a segítségeteket!
Szép napot!
sziasztok!
Nekem is nagyon tetszenek ezek a költemények! Azon gondolkodom, hogy menyecske ruhának is egy ilyen estélyit választok! Interneten már találtam ezt azt, a Pannónia utcai üzletben is vannak?
Milyen összeg a kölcsönzése??
Köszi, köszi
..hmmm, a lényeg kimaradt az előző hozászólásomból..cenzúra van??
Szóval, azt írtam, h találtam egy kanadai honlapot, ahol durván 100-150 E között rendelhetőek Mori Lee-k...itthon mennyiben vannak?..merthogy eladási és kölcsönési árakat nem találtam az általam nézegetett magyar oldlakon..
A többi márka alapján, sztem ez egész jó ár! Vagy nem??
Sziasztok!
Szerintem is nagyon gyönyörűek a Mori Lee ruhák, teljesen beleszerelmesedtem egybe...
, persze plusz postaköltség, de még akkor is jó árban van..
Itthon felpróbálod vmelyik szalonban, aztán megrendeled...Na jó, kicsit rizikósan hangzik, de csábító, mert itthon elég durva eladási árak vannak, nem is beszélve arról, ha vmi nagy név... aztán esküvő után lepasszolod akár egy kölcsönzőnek...és még jobban is jössz ki, mintha kölcsönöznéd, pedig rajtad van először
!!
Vagy túlságosan merész ötlet???
2.vmi hasonló lenne
3.a kedvencem hátulról
4.ilyen rövidet szeretnék
5.ez a legszebb,a vörös helyett a sárga hogy festene?
6.hullámos változat
Szia!
Igen megtaláltam álmaim ruháját!!!
Ezekben a szalonokban van úgy tudom Mori Lee:
Elite ruhaszalon Bp.
Magicmoment Bp
Éva Luxus Ruhaszalon Bp.
Eklektika Bp
Én ezekben nem voltam mert egy új ruhaszalonban találtam meg Érden a ruhám a Bella szalonban ami most nyitott vagy nyit. (amikor én voltam bent meg készultek a nyitásra) Egy nagyon kedves fiatal hölgyé a szalon, aki nagyon segítőkész. Én amit vettem mert nem kölcsönzöm, az nem eredeti de megszólalásig hasonlít. (volt rajtam eredeti is de az külföldön) Szóval esetleg küld el neki a ruhát és megmondja, hogy tud e szerezni olyat. Méretre keszítve kapom a ruhát újonnan és kaukció ellenében kapok hozzá abroncsot, meg fatylat is. 4 hét alatt készül el a ruha, én nagyon elégedett voltam vele. Várom már a ruhám.
Ha érdekel elérhetőséget priviben küldök!
Szia!
Régen az Eklektika szalon honlapján láttam ezt a modellt, de már felkerültek a 2008-as modellek és szerintem levették ezt. De a szalonban még lehet hogy kölcsönözhető! Kérdezz rá!!
Sikerült megtalálnod álmaid ruháját?Én is Mori Lee-t szeretnék,de sajnos sehol nem láttam ezt a modellt..
Ha esetleg vki látta vhol ezt a modellt,ill.tud olyan helyet ahol meg lehetne vásárolni újonnan,kérem írjon! nagyon köszi!Ui:Kb.mennyi a kölcsönzési ár?(Mori Lee ruhánál)
Én pesten egyenlőre csak 1 helyen láttam ilyen márkájú ruhákat:
Elite by Magic Moment szalon Teréz Krt 31.
www.magicmoment.hu
Huha! Ha a kettő közül kellene választanom nekem sem menne. Nagyon szép mindkettő, bár más szabású is. Próbáltál már mindekét fazonból ruhát? Nem tudom neked melyik áll jól, előbb ezt kellene eldönteni.
Amikor én próbáltam fel a kedvenc ruhámat (sajnos nem otthon), mást fel sem akartam venni
de az eladó lány még adott kettőt hogy ezeket is próbáljam meg, azonos szabásúak voltak. Öszinten szólva az első és a harmadik között ha akkor kellett volna döntenem bajban lettem volna mert mindkettő nagyon tetszett. A másik ruha ez volt a képen.
Nekem szerencsére nincs tetoválásom.
(Persze nem zavar ha valakinek van)
Viszont szerintem akien pl: Harley-s tetkoja van nem biztos, hogy "ártatlankislányos" uszályos ruhát választ. Szerintem ezeknek a lányoknak más a stilusuk és az elépzelésük menyasszonyi ruha terén is. Szerencsére hatalmas a választék!
Nekem a Pronovias a kedvencem.
www.pronovias.com
Szépek a Mori Lee ruhák. Nekem inkább a franciák jönnek be például a http://www.cymbeline.com/.
Mondjuk nekem a szivecskés-delfines-pillangós-kedvenc kutyusos trendi tetoválások egyáltalán nem jönnek be, de ha valakinek ez kell...
Persze, hogy orvosolható! Ezzel nincs is baj. Akkor sincs gond ha megfelelő modern ruhát választ a menyasszony.
A klasszikus, habos uszályos "ártatlan királykisasszonyos" ruha és a "Harley-s" tatu viszont horror.
Hasonlóan a kedvenc kutyus vagy egy csini tarantula (lehetne még folytatni) a vállon.....
www.shaliasposa.hu
2007. évi kollekció, 59013. sz. modell, asszem az első oldalon a 35. sorszámot kapta.
Szia! Ezt a ruhát hol láttad?
Köszi
Szia Akireee
Köszi a tanácsot. Én is sok boldogságot kívánok nektek!
Szia!
Igen tudom, hogy hol találsz morilee kollekciót!Nagykanizsán a Vénus esküvői ruhaszalonban.Jövőre lesz az esküvőm és több mintvalószínű, hogy én is ezt a márkát választom. Nagyon szépek!
Sok sikert az esküvői készülődéshez és az esküvő utáni életetekhez!
Akireee
Csak egy picit
De amúgy igazad van!
Dublinban voltunk nyár elején amikor hirtelen felindulásból bementem egy szalonba, (kutya sem foglalkozott velünk) és megpróbáltam egy ruhát.
Micsoda gyönyörű ruhák!!!! Egyébként egyetértek j.sziszivel, én is arra biztatok mindenkit (aki varrat azt is) hogy előtte próbálja fel a nagy szerelmeket. Teljesen más felvéve, mint a képen. Például óóóóóriási csalódások voltak - nekem- az Eddy K. ruhák... De ez mindenkinél más.
Nekem nem tetszik a túl nagy, a túl hosszú (hogy lehet ebben táncolni normálisan) és a pánt nélküliek sem (ti nem féltek, hogy lecsúszik?, ráadásul szerintem senkinek sem csinál igazán szép dekoltázst) sokkal inkább valami olyan, aminek van pántja, az én kedvenceimet is megkeresem mindjárt...
Nekem a második lett végül, mert a tengerparton esküdtünk, kettesben, egyszerűre vágytam...
Amugy MA485 a te ruhad modell szama, talan ha igy kerdezel ra akkor biztosabbat tudnak mondani. Nagyon sok ruha van 'hasonlo' ahhoz ami neked tetszik, de az altalad kivalasztott tenyleg kulonlegesen szep es finom kidolgozasu. Pont ezert tetszett nekem is amit en valasztottam. Hasonlot lehet kapni itthon sok helyen, de az nem ilyen minosegu szerintem mint egy igazi Mori Lee ruha.
bár a doki ijesztget a derekam miatt, de lehet, hogy mégis a végére nagyuszályos királylányruhám lesz.
Ebben a ruhában az tetszett meg, hogy van benne királylányos is, ugyanakkor trükkös a kidolgozása. Ami nem tetszik, hogy nincs válla, de majd megoldjuk a varrónőnél.
mindenkinek további szép napot !
Venice
Szia Timba!
En is egy Mori Lee ruhaban mondtam ki az igent 3 eve s az a ruha is elso latasra szerelem volt, pedig valami teljesen mast kepzeltem el magamnak eredetileg.
Az a bolt ahol en talaltam "az igazit" a Magic Moment, Budapesten a
13.ker. , Pannónia utca 12., Telefon: 06-1-329-2314. A tulajdonos egy olasz ferfi aki jol beszel magyarul es altalaban o van az uzletben.
Nagyon sokfele Mori Lee ruhajuk van. Lehet, hogy van videken is boltjuk, erdemes megkerdezni a tulajt.
www. magicmoment.hu
Sziasztok Mennyasszonyok!
Tényleg szép a ruha,de közel sem biztos,hogy rajtad is ilyen lesz! Nem,nem a rosszindulat vagy az irigység beszél belőlem,csak én is úgy voltam,hogy jaj,de szép ruci és rajtam meg úgy állt,hogy arról inkább szót se ejtsünk!
Ha lehetőséged van próbálj minnél több ruhát,mert nálam is egy teljesen esélytelen lett a befutó!
Sok Boldogságot a Nagy Napra!