Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Másodjára itt sem császároznak csak azért mert az első az volt. És baromi jó a dokigárda. Szülni csak három kiválasztott dokinál lehet per pillanat, magánra járhatsz bárkihez.
Szakmailag mind jó, stílusra mások, attól függ mi jön be neked.
Nem kötelező megmondani mennyi időre kell az albi
A kismamák a legrégebbi topic, már nagyok a babák, van egy babások, ott kisebbek és én csináltam egy harmadikat, a babavárókat ahol kismamaként indult majd mindenki. Ja, tök különböző emberek vannak.
Én annyira nem vagyok türelmetlen baba ügyben, csak azt szeretném már tudni hogy fogok szülni, mert egyenlőre faros a Törpe, így csak császárral szülhetek.
Hú, akkor minden jót kívánok a szüléshez, gondolom, már nagyon várjátok a Picit! Én a végefelé már nagyon türelmetlen voltam.
Köszi, de végülis interneten keresztül is tudunk talán albit találni, bár nehéz lesz, mert a férjemnek csak pár hónapig kell, úgy meg nem szívesen adja ki senki... Na mindegy, majd lesz valahogy.
Igen, már beleolvastam a babás topic-ba, meg a kismamásba is, nekünk is van egy "Pécsi kismamák és anyukák" című topicunk, hát, majd szeretnék bekapcsolódni Hozzátok. A két topicban teljesen különböző emberek vannak?
Tegnap nem tudtam befejezni, mert a párom kitúrt.
Albi ügyben max a veszprémi hétből be tudom neked fotózni az albikat, ismeretségi körben sajna mindenki túl van az albis időszakon.
Nekünk egy minusz két hetes kislányunk van, október végén fog születni
És van egy topicunk is, a veszprémi babavárók, akik közül már csak páran vagyunk pocakosak, szivesen látunk. 1-12 hónaposak a babák és sokan vagyunk nem veszprémiek.
Gratula
Ha szereted a kisvárost akkor jól fogod magad érezni. Az hogy itt a Balcsi meg a Bakony az összes negatívumát feledteti
Nekünk is volt 1 év mászkálás, masszívan szar.
Pécsről költözünk, párom ma mondott fel, mert megkapta az állást.
Ha tényleg családcentrikus a cég, akkor annak nagyon fogunk örülni. Van egy 5 hónapos kisfiúnk.
Először csak a férjem fog felköltözni nov. közepén, mi majd tavasszal, amikor sikerül házat vagy lakást venni. Addig a férjem albérletbe megy, és hétvégente fogunk találkozni.
Tényleg, nem tudsz valami garzon típusú, bútorozott albit?
Lassan el kell kezdenünk keresgélni...
Az jó. Pont akartam mondani hogy melós szinten nem tudom milyen mert az én ismerősöm is inkább vezető volt ott. Kicsi vagy közép.
Ezen kívül tök családcentrikus melóhely és nincs agyontúlóráztatás sem. Fizuk is korrektek itteni viszonylatban.
És mi lesz a férjed ha nagy lesz?
Én kontrollerféle vagy logisztikus szeretnék majd lenni vagy valami pénzügyes, ezeket csináltam eddig szintén francia autóipari cégnél, csak most még egy darabig babázni fogok.
Én is másfél éve költöztem ide a párom miatt és egy sokkal neccesebb melóhelybe vágtam bele. Szóval emiatt ne féljetek. Honnan költöztök?
Szia!
Nagyon köszönöm az infót, örülök! A férjem jelentkezett ott egy középvezetői állásra, és úgy néz, jó esélye van,hogy megkapja... Csak épp nem vagyunk veszprémiek, szóval költöznünk kell. Kicsit izgulunk.
Te is szeretnél bekerülni? Milyen munkakörbe?
Francia érdekeltségű cég, de a közvetlen irányítás német és állítólag nagyon jó hely. Egy-két köcsög főnök kivételével nem hallottam rosszat.
Én nagyon szeretnék oda bekerülni.
Miért kérdezed amúgy?