Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A tesco verhetetlen!!!
2007-09-22 23:451.

Létrehozva: 2007. szeptember 22. 23:45
Lassan közeledik a Valentin nap, úgyhogy elkezdhetsz gondolkozni, milyen meglepetéssel szolgálsz kedvesednek. A spórolni vágyóknak javasoljuk a Tesco Gazdaságos Valentin-napi "képeslapot", persze nem árt, ha veszel mellé még valamit. Egyszóval verhetetlen!
Míg mások még a karácsonyi ajándékon sem gondolkodnak, Addig a tesco már a szerelmesekre gondol..Hát nem aranyosak!

Én az egyik neves tescóban dolgozom de amiket felraktatok képeket naggyon jóók. Halálra röhögöm magamat. Csak így tovább ez kell ebbe a mai unalmas világba.
Sziasztok.
Aztaaaaaaaaaaaa! Lánykám állandó kérdése: "miből készül a....." /pontozott helyre BÁRMI kerülhet
/
Már legalább azt el tudom sorolni, a görögdinnye mibő' készül
csak tudod mi a baj azzal a képpel?
a valóban döglött hal a víz tetején úszna
DVD írót vettünk, csak nem írt, másnap visszavittük, 9.900 Ft volt, és mondták fizessek be 15.000 Ft-ot, elküldik a KERMI-hez bevizsgáltatni, ha tényleg rossz visszakapom az árát, vagy egy másikat, ha a KERMI jónak találta, akkor veszett a 15.000 Ft.
Mondtam a nőnek nézzem a homlokomra, kérdezte miért, mondtam hátha látja, hogy oda van tetoválva, hogy hülye vagyok, vagy csak magától talált ki ilyet.
TESCO a legkisebb is számít !
Önbizalmat ad !
A Tesco-ról csak annyit, hogy azóta nem járok oda, mióta elolvastam a Tesco-titok könyvet!
Mi is tegnap késő este voltunk, s vettünk nagyon finom sütiket. Olyan színes-gazdaságost, 2 fizet 3 kap alapon /Mondjuk horgász- székért mentünk, de azt nem kaptunk
/
Tényleg nagyon ritkán megyünk, mert közelebb van a másik, meg még a cora-ba járunk, de oda is ritkán.
Mondjuk épp a WC papíron döbbentem le: amit az auchanban 999-ért veszek 24 tekercseset, a T-ban majd' 1700 volt
.
Én nem szidom, ritkán járok, s megnézem, mit veszek
én...
egy csomó tesco-gazdaságos termék nagyon jó, mondjuk ezt a régi fehér-kéket már nem veszem, de az újféléből rengeteg olcsó jó minőségű dolgot ki lehet fogni. Papírzsepi-wécépapír-konyhai törlő többszáz Ft-al olcsóbb, és pont olyan, mint a többi. Fagyasztott zöldborsó szerintem a Tescoban a legzsengébb.
Ez aranyos!
(csak megjegyzem: MINDENKI annyira szidja a tescot, hogy milyen.... . Én magam nagyon-nagyon ritkán, talán 3-4 havonta 1* látogatok oda, kizárólag az éjjeli nyitvatartás miatt - én lenni pirosmadaras vásárló
. De este is igen sokan vannak.
Ki jár oda??? Mégis
léptem filmet nézni
már biztos reklámszünet elvonásod van
stáblista, főcím, ez a film helye fotó a szereplőkkel, vége felirat és kész..nem?