Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Wc illatosító

Hatásos wc illatosítót keresek! Azt, amit a wc-kagylóba kell belerakni! Nincs kedvem, se pénzem az összest végigpróbálni, ezért kérdezem kinek mi vált be??? Az a hosszú Harpic tényleg olyan jó, mint a reklámban?
Félreértések elkerülése végett, takarítom a wc-t becsületesen, de azért lehetne kicsit illatosabb is...
Ha esetleg valaki még járna ezen az oldalon,szeretném a segítségüket kérni.
Kérdőíves felmérést végzek a szakdolgozatom elkészítéséhez.
Az eredményeket statisztikai módszerekkel, NÉV NÉLKÜL, összesítve elemzem. Az adatok CSAK KUTATÁS CÉLJÁBÓL lesznek felhasználva. Kérem, segítsék munkámat a kérdőív kitöltésével, és ha nem túl nagy kérés, akkor kérem terjesszék kérdőívemet, hogy szélesebb képet kapjak a légfrissítők/illatosítók használatáról.
Hálásan köszönöm a segítségüket!
Légfrissítők és illatosítók használata
szia.
Csak most értem haza. A harpic hosszú a nyele kettétört. Nekem a breff a legjobb, könnyen ki lehet cserélni benne az utántöltőt. De a kék - citromos förtelmes büdös, azt ne vegyél.Vagy kék-zöld, vagy kék-kék.
jaj, melyik tört el???csak hogy nehogy azt vegyem...
szia Morcsell!
Én a breff kék,zöld utántöltőset használom, az vált be már hónapok óta.
Nekem a másik - amit ajánlottak - kettétört és belesett a wc-be és majdnem,hogy dugulás lett a vége.
Sajnos, nálunk nincs tartály, így nem tudom alkalmazni...
Szia
Szerintem is tegyél a wcbe is valamit, de az illóolaj tényleg nem hülyeség. Főleg ha már megy a fűtés. Én egy kis párologtatóban tettem mézes illóolajat, na meg persze vizet, és nálam minden felülmúlt. De persze a higiénia miatt kell a többi cucc is.
Szió!
A dm-es kagylóst nem ajánlom, párszor próbálkoztam, de nem az igazi; nekünk is a harpic vált be. Lehet, hogy nagyon környezetromboló, de hatásosabb
wc-t (és szemetest) fertőtleníteni fahéjolajjal is szoktam néha, a vízkőoldást nem pótolja
Próbáltunk ilyet, de az a baj, hogy az ülőkét lefogja. Nálunk olyan fröccsenősen jön a víz a tartályból...Mindig törölgetni kellett az ülőkét
Lehet ez a Harpic kap egy esélyt...
Nekem is hosszú Bref vált most be, mert olyan az új WC ahová költöztünk, hogy az passzol bele. Az illata is nagyon jó szerintem (kék) És nem olyan, ami gyorsan kimosódik.
Viszont láttam már olyat is az egyik ismerősömnél, hogy a tartályba tették bele a WC tisztítót (iilatosítót?) Ez egy zselés állagú kocka. Kék és zöld színben van. A vízben feloldódik és a poén még az, hogy zöld ill. kék lesz a víz is, ami lefolyik.
Én először meglepődve kérdeztem, hogy nálatok zöld a víz a WC-ben??
Mi sajna nem tudtuk kipróbálni a tartály fedele miatt, de Nálatok hátha beválik. A Lidl-ben lehet kapni. 4 db 500 Ft körül van.
Szóval akkor potpuri a sarokba, rá illóolaj és ez a megoldás!
Lehet, hogy ostoba a kérdés...
Hova szoktátok rakni a wc illatosítót, hogy ne mossa ki a víz túl hamar???? (tényleg bocs...)
Én bárhova rakom, az akasztó, amivel belógatod vagy túl hosszú, vagy rövid, és mindig akar, ha ráülünk a wc-re, mert az ülőke nyomja az akasztót....szóval értitek....
Normál wc van nálunk, semmi extra...
Tényleg nagyon jó a hosszú harpic...