Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fogyás hasról-hogyan?

Sziasztok!
Alapvető életmódváltás mellett fogytam le, de a hasamról - szerintem - kevés ment le. Még néhány kilótól szeretnék megszabadulni, főként hasról, derékról.
Igaz, soha nem volt lapos, izmos hasam, de a szülés óta számomra ezen testrészeim egyszerűen katasztrofálisak.
Hogyan lehet ONNÉT lefaragni még néhány centit? Kíváncsian várom ötleteiteket, bármit, amit próbáltatok és bevált.
Köszönöm.
Háát, nem hiszem, hogy nálam egészségesebben eszik még valaki ezen a Földön.
) Zöldség zöldség hátán, gyümölcs, némi pulykamell........szinte nulla szénhidrát, az is teljeskiörlésű, nulla cukor, kivéve a piszokul rejtettek....
A folyadék mennyiség is ok....
Az E vitaminos krém mire jó?
Most ki is próbáltam hirtelen felindulásomban úgy mozgatni a karikát, ahogyan itt most olvastam, de sehogy sem akar fenn maradni a karika. Nem tudom, hogy lehet ezzel bármit kezdeni. Egyébként már réggebben is javasolták a karikát, de akkor sem sikerült ráéreznem, hogyan is működik.
Nem, nincsen az úgynevezett kötényhas, egyszerűen nagy, mint amikor jól teleeszed magad és a gyomromon is ugyanez látszik....(
Hullahoppozni egyszerűen nem tudok, pedig annyiszor próbáltam...
A mozgatás nagyon egyszerű, csak leírni nehéz. Szóval: a csípőddel kell kicsit körözni, de úgy, hogy a derekad is mozdul. Indítás: a derekadra teszed a karikát, hátul rádsímul, két kézzel oldalt megfogod, közel a testedhez, aztán kicsit oldalra lendíted és lendületből forgatod meg (még mindig kézi segítséggel). A lényeg, hogy a tested és a karika a centrifugális erőt használja ki.
Asszem, ennél egyszerűbben nem tudom leírni
Nekem utálja a párom a picike hájat a hasamon
(
Amúgy FUTÁSSAL lehet csak eltűntetni, vagy valamilyen aerob mozgással....
lapos hasat ne is akarj mert az nem túl nőies(a férjem szerint).Ő pl oda van a pici-pociért és szerinte a férfiak többsége még mindig a nőies nőket szeretipl a legtöbb szobor és festmény ábrázolásnál a nőknek pocija van,ráadásul nemrég láttame gy modern szobrot,és a hölgynek ott is volt pocakja,meg domború vénusdombja
.
Azért írom az ő véleményét,mert mégiscsak férfi.Amúgy én is tornázom,kb 4 éve,most már csak hetente egyszer mert nem fér több az időmbe(szintentartásra ez is jó
.Nagyon jó kerek popsim van,izmos vádlim,karom..de a poci az maradt
.Mivel a páromnak tetszik,így maradni is fog
Persze ha túl nagy lenne(azaz hájacska telepedne meg rajta)akkor első sorban az étekezésen változtatnék és egy picivel több hasizom gyakorlatot csinálnék.De agyon biztos nem tornáznám magam mert egy életre megutálnám
Ettől függetlenül akinek van kedve és ideje az próbálkozhat, hátha csoda történik...
Én is a hullahoppra esküszöm, de nekem is túl könnyű....
A rizs jó ötletnek tűnik, de mennyit tettél bele? Csak egy picit és az ott köröz, vagy csurig?
Helyi zsírégetés nincs, ne dőljetek be az olyan dolgoknak, mint a "ha sokat hasizmozol, eltűnik a hasfaladról a zsírréteg"...! Az, hogy kinek honnan megy le könnyebben vagy nehezebben a felesleg, sajna alkati dolog. De ha folytatod a sportolást (bicaj, kocogás, úszás, aerobic....) és közben megfelelően étkezel, akkor a kényesebb területekről is el fog tűnni a felesleges zsír!
Sok sikert!
Nekem annakidején nagyon bevált! Pont szülés után. Azóta kicsit ellustultam, már nem számít annyira.
Mostanában nem láttam ilyet árulni sehol.
Egy kerék két fogantyúval, azzal kell előre gurulni és hasizomból vissza.
majd belejössz :-) az elsö par nap fura. indult 2-3 karikas topik nezzetek be sok jo tanacs van!!!!
en is ugyanazt tudom javasolni: hullahopp es esetleg egy kicsit szigorubb 10 napos dieta. meg felules se art. de azt nagyon utalom csinalni. nekem lement pont annyi amennyit akartam...