Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
RÓMAI-ROLÓ

Sziasztok!
A képeken látható rolót szeretném az ablakaimra. Elvileg, ha jól tudom római-rolónak, nevezik. Viszont az a gondom, hogy nincs olyan színben készen, ami a lakásomba illene. Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki olyan üzletet, ahol lehet a szerkezetet kapni, hogy házilag varjam meg? A 3. kép az IKEA, de ott csak ez az egy féle színben kapható és szerkezet nincs, a Kikában pedig még nem is hallottak erről a fajta rolóról
Köszi előre is!
Ha a főváros nincs messze, akkor a Materiálban van egy Kafüár nevű bolt (kicsit drága
Ciao.
Köszönöm, meg nézem!
Szia!
Én is római rolót gondoltam ki magamnak a lakásba, le is töltöttem az elkészítését, csak word-ben van nem tudom ide feltölteni. Ha kéred a leírását képekkel írd meg priviben a mail címed és elküldöm.
Nekem is 2 részből áll, csak most nem tudom pontosan a méretet, mert nem fele-fele! Még nem lakok a lakásban, a festő még munkálkodik
De köszönöm!
Pont a napokban jött rám a római-roló láz! Talátam egy-két oldalt ahol leírják a készítését:
(linkelni nem tudok, bocsi
http://www.szeplak.hu/?file=1996/12/mitmivel.html - kb. a lap negyedénél
http://www.ezermester2000.hu/2002/11/rolo.htm
ht tp://www.alternative-windows.com/roman-blind.htm - ez angol nyelvű
Remélem tudod őket használni!
Szia!
III. ker. Lajos u. Biggie best lakberendezési üzlet!
Itt rengeteg féle anyagot találsz, amiből kiválasztod és megvarrják neked. Igen is van a rolóhoz szerkezet (itt elég profi), de ha azt akarod, hogy évekig jó legyen egy hurkapálcaszerű valamit elég furának tartok.
A neten is megnézheted a honlapot, szerintem: www.biggiebest.hu
Oké, bár nekem azért így elsőre bonyorúltnak tűnik
Jó-jó hurkapálca, de honnét szerzek 223cm hosszút?
Kell hozzá vastag hurkapálca az ablak szélességében, ablakonként 3 becsavarozható "szem" (olyan kis gyűrűféle, ami egy önmetsző csavarban végződik) némi zsinór, a kívánt textil és belevasalós közbélés. És elkészíteni meg felfúrni is pofon egyszerű. Én az előző lakásomba csináltam (meg most is fogok az unokaöcsémnek) de sajnos nincs róla fényképem.
redőnyös, reluxás sem tud neked segíteni?
sok ilyennel foglalkozó hirdetésében olvasom, hogy ROLÓK