Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Twingo vásárlás megéri?
2007-08-13 11:441.

Torolt_felhasznalo_252115
Létrehozva: 2007. augusztus 13. 11:44
Sziasztok!
Twingo tulajdonosokat kérdeznék: 5-10 éves használt Twingo-t érdemes venni?
Mire kell figyelni, milyen hibái jönnek elő?
Most készülök megvenni az első autómat, és a Twingo szerelem első látásra...de nincs pénzem arra, hogy szervízbe hordjam.
Szóval tapasztalatokat várok!!!
Nyugati twingo tali
Sopron
2009. július 11.
13.Országos Twingo találkozó
Augusztus 19-23 ig
Sárospatak Tengerszem üdülőcamping
további info www.twingoklub.hu
Nekem is van ismerős autószerelő, nem a Renault-szervízbe vinném, tényleg lehúzósok.
Szép is lenne, ha egy ilyen fiatal autnak problémája lenne!
Szia!
Nekem is Twingom volt 3 évig, nagyon szerettem, iszonyú kényelmes és tágas belülről. Van viszont a Twingoknak egy elég jelentős hibája, mégpedig az, hogy az autó nagyon könnyű, ezért télen, ha síkosak az utak és megcsúszik a kocsi, akkor irányítani lehetetlen, mivel nincs jelentős súlya szinte megfoghatatlan. Ezt a vásárlás előtt mérlegeld.
Azt olvastam valahol, hogy a targatetős változat nem a legszerencsésebb, mert hangos a menetszél miatt, és hamar tönkremegy.
én nem nagyon szertem a francia autókat,de a twingó az más
Azzal mentünk Horvátországba,és szerintem bazi kényelmes volt!(kényelmesebb mint egy Opel)Legalábbis az anyósülés.A tesómékról nem nyilatkozom,ők hátul ültek,viszont nagyon jót tudtak aludni az autóban
Szia!
Én is csak biztatnálak!!!
Az enyém sem fiatal, 12 éves, de hálistennek semmi baja. Általában inkább nőknek van ilyen autójuk, és városi forgalomban használják őket, nincsennek széthajtva, legtöbbje jó állapotban van. Nekem december óta van meg, akor átnézettük és csak féktárcsa csere volt aktuális, amúgy minden rendben volt vele. Lekopogom azóta sincs vele semmi baj!!! Autószerelő mondta hogy nagyon egyben van az autó, biztos jópár évig használhatom majd. A páromnak "kicsit nagyobb van, de szokta mondani néha hogy cseréljünk, mert olyan jó vezetni az Twingeszt!!"
Keveset fogyaszt, meglepően sok minden fér bele, a hátsó ülést előre hátra lehet tologatni, így növelhető a csomagtartó mérete is.
Sok sikert!!!! Arra készülj fel hogy pár nap alatt szerelembe esel vele, ha megveszed!!!
Kicsi, könnyen tudsz vele parkolni. Klíma van benne, ami az utóbbi időben nagy áldás volt. Sztem érdemes olyat választanod, amiben van.
Túl gyorsan nem lehet vele menni, de nekem ez nem is volt szempont.
A szervize nem drága.
Belül tiszta műanyag, ne várj sokat tőle, nagy színes gombokkal. Az ülés se túl kényelmes, de rövid távon nem tűnik fel.
Mi 5 éve vettünk Twingot és idén adtuk el, az első autóm volt. Szégyen, vagy sem, nagyon megsirattam amikor ott kellett hagynom a kereskedésben...
Imádtam és igazán nem volt vele sok gond, egyszer kellett kuplungtárcsát cserélni és a gyertyákra kell ügyelni, plusz egy ennyi idős autónál rendszeresen nézni az olajszintet. De sajna "Rencsike" 93-as volt és így, kis idős lévén előbb vagy utóbb biztosan egy nagyobb összeget is rá kellett volna fordítanom....ami nem biztos, hogy megérte volna.
A mai napig nagyon sajnálom, és ha Te csak feleannyira szereted majd, mint én a sajátomat, akkor nagyon jó sorsa lesz!!!
Egy fiatalabb Twingora cseréltem le, amiban több extra van, mert pár dolgot hiányoltam a "fapados" twingomból.
Mióta először beleültem, azóta nem vágyom más autóra, városban tökéletes, kicsi, belül mégis tágas. Nem fogyaszt sokat, és megbízható. Ha mégis alkatrész kellene hozzá egyszer, akkor is viszonylag jól jössz ki a dologból, mert elég olcsók.
Én biztos belevágnék a helyedben.
szia!
Én tavaly adtam el a Twingomat. Még a mai napig ha meglátom az uj gazdájával, elszorul a torkom... Az enyém 98as, tehát most 9 éves. Soha semmi gondom nem volt vele! Fürge, keveset fogyaszt, és sokkal nagyobb belülről, mint képzelnéd. apró kis bosszantó hiba jött elő, mielőtt eladtam. Kiégett a belső világítás lámpája, a fűtés kijelzője is, de ezeket szinte nem is érdemes említeni. Sztem végj bele, kissé irigykedem. Egy Jazzt vettem, őt is szeretem, de a Twingó az örök szerelem marad