Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Akupunkturás fogyás
2003-08-17 18:121.
Létrehozva: 2003. augusztus 17. 18:12
Sziasztok!
Hallottam róla, hogy van olyan"tűvel szúrkálós", akkupunkturás kezelés, amitől lehet fogyni. Vagy inkább a kezelés alatt engedélyezett napi 600 kalóriától. .
Ha esetleg ezzel kapcsoltban lenne valakinek tapasztalata, és írna róla, megköszönném.
Annyta
Hallottam róla, hogy van olyan"tűvel szúrkálós", akkupunkturás kezelés, amitől lehet fogyni. Vagy inkább a kezelés alatt engedélyezett napi 600 kalóriától. .
Ha esetleg ezzel kapcsoltban lenne valakinek tapasztalata, és írna róla, megköszönném.
Annyta
15
Bocsi
Sziasztok!
A közelben (Budapest XXII, XI. ker. ) keresek olyan helyet ahol foglalkoznak akupunktúrás fogyasztással. Tudtok esetleg ajánlani valamit?
Köszi előre is.
Kati
Szia!
Erre gondolsz??? Beírtam a Google-be , csak mert láttam, hogy már másik akupunktúrás topicban is kérdezted...
http://wcs.oisz.hu/?h51305
Remélem segítettem
Sziasztok!
Megtudná adni valaki a Kárpát utcai akupunktúrás fogyást végző doktornő számát, ahol belehet jelentkezni kezelésre? Nagy segítség lenne. Köszönöm.
Még folytatódik a kezelésem, kb. hat hét lesz összesen.
Tudna valaki akupunkturás orvost ajánlani Szolnokon vagy Debrecenben?
köszi
Remélem olvassa még valaki ezt a topikot! Én ma jelentkeztem be egy fülakupunktúrás kezelésre. 10+1 alkalom.
Ti hogyan tudtátok betartani az étrendet?? Miket lehet enni egész nap?? Mennyit fogytatok ezzel a módszerrel?? Mindenféle tapasztalatnak örülnék ha leírnátok!
Köszi, Kati
Köszi előre is.
próbáltam mindenkinek válaszolni a doki elérhetőségét illetően. Szóval, az akupunktúra csak abban segít, hogy kikapcsolja az éhségérzetet, elősegíti az anyagcserét és az emésztést. Fogyni meg a 600 kalóriától tudsz. Az én dokim volt régen az Átváltoztatjuk szalonban, a Jászai Mari téren, de eljött, mert a tulajnő egy házsártos vén szipirtyó. Egyébként az RTL reggeli műsorában minden hónap 3. keddjén ott a tulajnő egy-egy siekresen lefogyott emberrel. Elég hatásos, de nem tudom, hogy amióta eljött az én dokim onnan, azóta ki szúrja a tűket. Ez pedig az akupunktúránál nagyon nem mindegy.
Köszi a hozzászólásokat!
Most csak az aggaszt, hogy ha be kell tartani egy 600 kalóriás diétát, akkor vajon mitől fogyuk?. .
Vagy az akkupunktura csak abban segít, hogy ne legyek éhes és bírjam a diétát?
És tényleg könnyen lehet bírni, vagy ugyanolyan nehéz mint mikor csak úgy elhatározom magam itthon?Vagy kifizetek majd' 30 ezret és megszabadulok 3 hét alatt 5 kilótól?Mert ha csak a kalóriákat veszem símán le kell mennie tűszúrás nélkül is.
Hol vannak amúgy ilyen szalonok?
Köszi:annyta
(egy alkalom 3000 Ft. )
Én az Átváltoztatjuk Szalonba jártam, és 27ezer volt 10 alkalom (idén májusban). Nekem 7 kiló ment le, de volt, akinek 13-14 (nagyobb súlynál - 100 kg fölött több megy le)
Igen, érdekelne, és az is, hogy mennyibe kerül.
Köszi:annyta
Légyszí nekem is írd meg, hogy kihez jártál.
köszi
én többször is átestem ilyen kúrán. 1 kúra 10 alkalomból áll, általában h-sze-p/hét 20 percig kell a tűnek a füledben lenni. Egyáltalán nem fáj, max az első alkalommal érzel egy pici csípést. és tényleg nem leszel éhes. a 600 kcal-t pedig simán ki lehet bírni, ahová én járok, a dokinő elmondja, mit mivel szabad enni és miért. javasol mellé egy csomó jó dolgot, ami nem kerül pénzbe, hanem valódi jó tanács a táplálkozáshoz. Én 1-1 kúra alkalmával 5-8 kilótól szabadultam meg és kb. 1 évig őriztem a súlyomat. Most megint készülök, de rá kellett jönnöm, hogy mozgás nélkül mindig vissza fog jönni előbb vagy utóbb. de arra mindenképpen jó, hogy a mozgást is kevesebb súllyal tudjam elkezdeni. ha kell a telefonszáma, címe, akkor megadom privátban