Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Konyhabútor téglából
2007-05-21 09:511.

Létrehozva: 2007. május 21. 09:51
Sziasztok!
Egy ismerősnek a konyhabútora téglából van. A polcokhoz a sín stb. a téglához van erősítve... és egy nagyon szép kis ajtó van rajta.
Ti láttatok már valahol ilyet? Találok ilyenekről képet az interneten? (eddig hiába kerestem)
A másik, hogy az alsó szekrény ilyen módon meg van oldva... és a felső szekrény? Vagy milyen más tároló "polcok" illenek ehhez?
köszi
Kata
Egy ismerősnek a konyhabútora téglából van. A polcokhoz a sín stb. a téglához van erősítve... és egy nagyon szép kis ajtó van rajta.
Ti láttatok már valahol ilyet? Találok ilyenekről képet az interneten? (eddig hiába kerestem)
A másik, hogy az alsó szekrény ilyen módon meg van oldva... és a felső szekrény? Vagy milyen más tároló "polcok" illenek ehhez?
köszi
Kata
Helló,
a téglából épített konyhabútort a későbbiekben mivel lehet tisztítani?
Mi is azt szeretnénk, de nem tudom, ha ráömlik a zsír, olaj..etc. hogyan lehet leszedni róla???? Tudja valaki????
Sziasztok!
Nekünk is végre elkészült az álomkonyhánk, bontott téglából, saját kezűleg. Ha valakit esetleg érdekel, ötletnek, szívesen küldök képet.
Sziasztok!
Nem sokára családi házba költözünk, ahol téglából épített konyhabútort szeretnék, amit párommal együtt szeretnénk megcsinálni. Ehhez szeretnék néhány jó tanácsot kérni:tervezés- építés menete; szekrényajtók rögzítése; milyne felső részek illenek hozzá? NA meg néhány kép se ártana ötlet gyanánt. Segítségeteket köszönöm!!!
Ezen kívül én a Google-ban szoktam keresni, beírod hogy mit akarsz látni és már ki is ad egy csomót.
Mi is felújítás előtt állunk, de én nem beépítve szeretném a konyhaszekrényt mert szerintem az csak nagy helyen néz ki jól. Nekem meg picike helyem van.
Szia, nekem van tégla konyha és mosdó szekrényem. A konyha-álmok topicon van néhány kép.
Ezen a topicon nézd meg a 1190 és 1230 hozzászólásaimat, ott vannak képek.
Üdv.
Breda
Szia, igen tégla. Az enyém is az, csak még kupi van és nem tudok rendes képet küldeni. De a Konyha-álmok topicon fent van telibe a m,osdó szekrényem. Nekem tetszik. A fiataloknak tetszett, a szomszéd asszony furán nézett rám.
Üdv
Breda
Biztos vagy benne, hogy az tégla??
Mert egyébént itongból készülnek az ilyen konyhabútorok
Nálunk is abból van, csak az ajtók vannak fából, a munkalap pedig csempe.
Szia!
Az egyik rokonunknak is téglából készült a konyhabútorja, de csak az alsó része. Az oldalai téglából vannak, a belső része csempéval van kirakva. A tégla szélére van réerősítve a fatok. Erre kerültek az ajtók, fiókok. A teteje márvány lapból készült. A szekrény felsőrésze csak felvan erősítve a falra. Ugyanabból az anyagból készült, mint az ajtók. Csak sima egyszerű keskeny polcok. Sajnos képet nem tudok mutatni róla. Ennek csak az a hátránya, hogy nem mozdítható, de viszont sokkal stabilabb. A tégla fehérszínű, de bevan "mázolva" sárgára. Ezt a színt bármikor lehet változtatni rajta. Az egész konyhabútort a saját ötletei alapján készítették.
Sok sikert hozzá!
Biztosan kitudtok valamit találni.
Üdv:barki
Itt is nézelődhetsz.
Szia,
Ebben a topikban találsz ilyen épített konyhákról képeket:
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=105 337
Szia! Tavaly, amikor lakásfelújítottunk, sok lakberendezős újságot lapoztam, van ami kimondottana a KOnyhával foglalkozik, sok ilyet láttam benne.
Lakáskultúra, Otthon, Konyha és Fürdő, Vidéki Ház, stb, egy újságárusnál is bele lehet lapozni sok újságba, és azután már meg tudod nézni a neten is.