Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
PUMA CIPŐ olcsón hol?

Régebben volt a XIII. kerületben egy Pemü Puma bolt, ahol Puma márkájú, magyar készítésű cipőket lehetett kapni, sokkal olcsóbban, mint az eredetit (azt vajon hol gyártják, nemtom), viszont jó minőségű volt.
Sőt, régebben a kőbányai piacon is árultak ilyen tornacsukákat, először 2800 Ft-ért (bizony!), majd drágábban, de még mindig jó áron. A cipő minőségével semmi gondom nem volt.
Kérdésem:
ki tudja, hol van most ilyen bolt Budapesten, ahol olcsóbban lehetne fehér Puma tornacsukát venni? (Fiamnak kéne, olyan 44-45-ös...)
Köszi, ha írtok.
Sneakers néven Budapesten a Ferenc körút 43. szám alatt lehet kapni ilyen "puma" cipőt.
Jelenleg a fehér bőr cipő 9900 forint.
Aki Cegléden vagy ahhoz közel lakik, a Fűtőház u. 11. szám alatt 7-8 e forintos áron juthat hozzá.
haliho!Melyik Puma boltban, vagy milyen cipőboltban van nagy választékban a Puma 917 MID cipő?
Mindenhol csak ugyanazt a két-három félét látom, pedig elvileg rengeteg van belőle.
Ezekre gondolok: http://images.google.hu/images?imgcolor=white&imgtbs=cl&hl=hu&um=1&sa=1&q=puma+917+mid&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&aq=f&oq=&start=0&imgc=specific#start=0
szia
én a Premier Outletben vettem pénteken egy gyönyörű halványrózaszin velúrbőr puma cipőt, 25ezerről 4ezer forintért..kicsit megérte?! :)
Elmesélem, hogy jártam:
Veresegyházán a szerdai piacra kimentünk a fiammal (más miatt), és a piac szélén egyből volt egy árus Puma jellegű cipőkkel, azt hittem, nem jól látok. Volt minden méret, teljesen a régi Puma edzőcipő formával, bőr felsőrésszel, stabil talppal. Igaz, nem Puma a neve, hanem CHREISS vagy mi van ráírva az oldalára. Az ára 2.500 pénz, egyből vettem kettőt, de még magamnak is akartam venni, csak nem volt már nálam annyi pénz, pedig odaadta volna 2.300-ért.
Nagyon örültünk neki, ez a csuka biztos jó sokáig eltart majd.
megéri amúgy elmenni, én múltkor unokaöcsinke vettem magasszárú pipőt ezerkétszáz forintért, meg magamnak sima sportcipőt kétezerértés jóminőségűek komolyan, bírják a strapát!
Köszi szépen! Hát, nem biztos, hogy elmegyek Ceglédig, de pont ilyenre gondolok... Az az, a klasszikus fehér, akkék...
Mellesleg rákerestem a Sneakers-re, de cipőt nem adott ki nekem, vagy csak bénáztam egy nagyot..
Szia!
Cegléden van egy gyár, ott van márkabolt is, 4500 ft-os áronárulják a cipőket, azokat a klasszikus fehér színűeket.De már nem Puma, hanem Sneakers néven.
Sziasztok! Bocs, hogy közbeléptem,de én tudom a ceglédi címet, mert régen ott dolgoztam!
Tehát a cím: Cegléd Fűtőház ut 11 a volt cipőgyár helyén található ez a minta üzlet. Már nem PUMA néven, hanem Snackers néven vannak
, de megnyugtatlak, hogy ugyan úgy készül, mint a PUMA! A névváltozás , csak zért volt, mert a PUMA névjegyet nem tudták megvenni és ezért találták ki a másik fantázia nevet!
Remélem tudtam segíteni!
Premier Outlets Center Biatorbágy Volán busz Kosztolányi tgérről XÍ.ker.Bocskai uti megálló 8,45 első busz 7-19 óráig indulnak és 10 órától minden órában indul busz a nyitvatartás minden nap 10-20 óráig lili
Ha nem Puma a neve, az se lenne baj, hisz olyan jellegzetes a formája, rájövök egyből, ha látom.
De sajna mostanában nem járok Cegléden. Nem tudod az új nevét esetleg? Neten lekereshetném.
Amúgy köszi a segítséged.
Szia!
szerintem már nem Puma márka alatt gyártják, a fazon meg minőség ugyanaz, de valami okból kimelőleg nincs rajta a márkanév...
Pesten nem tudok segíteni, csak Cegléden tudom, hol van üzletük