Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kérdőíves munka
2007-05-09 16:071.

Létrehozva: 2007. május 9. 16:07
Nem munkahely, de tudok egy kérdőíves munkát - még tavaly regisztráltam magam.
Arról van szó, hogy ki kell tölteni kérdőíveket, kapsz érte pontokat, majd ezeket át lehet váltani forintra.
Nem ebből lehet meggazdagodni, de havi pár ezer forintért szerintem megéri. Nem kell regisztrációs díjat meg semmit sem fizetni érte, nem telepít izéket a gépedre.
Gyorsan kitölthető kérdőívekről van szó, tehát a munkahelyeden is tudod csinálni!
Ha érdekel, küldök e-mailt, írj privit.
Arról van szó, hogy ki kell tölteni kérdőíveket, kapsz érte pontokat, majd ezeket át lehet váltani forintra.
Nem ebből lehet meggazdagodni, de havi pár ezer forintért szerintem megéri. Nem kell regisztrációs díjat meg semmit sem fizetni érte, nem telepít izéket a gépedre.
Gyorsan kitölthető kérdőívekről van szó, tehát a munkahelyeden is tudod csinálni!
Ha érdekel, küldök e-mailt, írj privit.
Még létezik a munka? Érdekelne

Engem érdekelne,ha még lehet!
engem érdekelne :)
Még létezk ez a ,, munka"?
Akit még érdekel a "munka", írja meg üzenetben a mail címét, arra tudom küldeni a meghívót.
Most folytatom újra a bedolgozást, eddig 3 kifizetésem volt tőlük, csak a munkám miatt nem jutott idő a kérdőívezésre.
Otthon számítógépezőknek mindenképp ajánlom!
Szia!
Létezik még ez a munka lehetőség? Ha igen akkor engem érdekelne. Előre is köszönöm!
Hajrá neked is
Hurrá! Jaj, de jó, nagyon örülök neki, már nekem sem sok hiányzik, éppen tegnap töltöttem ki egy elég hosszú kérdőivet.
Gratulálok! és ne hagyd abba!
ja! és kössz, hogy megosztottad másokkal is!
Tessék, kedves kétkedők és furkálódók!
köszi! én is kitöltöttem aztán átváltott az egész oldal angolra, alig tudtam visszaállítani, de sikerült!
szólj, légyszi', ha elérted a 1000 pontot!
a profiljaim-nál az utolsó sorban van egy olyan, hogy PURCHASES ott meg az van, hogy nem indult, elkezdtem kitölteni, de az meg angolul van? szerinted kitöltsem azt is? nálad is van ilyen sor?
Szia! nekem meg 815 pontom van, nehez akar összejönni az 1000 pot
Ha emailben kapsz kérdőívet, azért jár a pont! Ezért javaslom, hogy mindent ikszelj be, akkor bizony több email is fog érkezni
Próbáld meg újra!
És válaszolt a Tv ügyvédje?
Nekem most 710 pontom van, nemsokára összegyűlik nekem is
Ha a globaltestmarketrol van szo, nem kamu. Nehany hete kaptam csekket.
Sziasztok!
Nekem azóta semmi visszajelzés, kitöltöttem az összes kérdőívet, de pontot nem kaptam érte................
Még egy átverés, gondolom...
lásd a másik topik:
www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=113090
Nos, új fejleményről számolhatok be.
Valahogy- talán olvassák a topikot?
Arra is jól emlékeztem, az eddig megszerzett marketpontjaim száma 5, azaz öt!
A mostani kérdőívért járó pontok: (idézem a levélből)
"A kérdőív kitöltéséért járó jutalompontok (Market points) száma: 5 - 70
A számláján lévő jutalompontok száma: 5"
Nehogy előre megtudjam, hány pontot is kapok a körmölésért, majd UTÓLAG megírják!
Van sejtésem, 5 pont lesz!
Számolok megint: félévente 10 pont. Az 1000 pontot !cca 2400 ft) úgy 50 év múlva már utalják is! Valyon örökölhető???Lejön, persze belőle majd az örökösödési adó....
No, akkor hagytam abba!
Csak végiggondoltam ezt a pénzkeresési lehetőséget.....
Ha olyan partnercégek fizetnek nekünk, akik csak közvéleményt-kutatnak, ok, a lelkiismeretünk aránylag tiszta marad.
Ha meg olyanok, akik olyan leveleket küldöznek szét, hogy "nyertél ennyi-annyi millát, cs fizess be x dollárt" hát akkor is!
Hisz nem mi károsítunk meg senkit, az már, ha beugrik ennek, ugye, nem a mi bűnünk???????
Nos??????
Mit gondolsz, nem kéne alapítani egy ilyen céget???
A parnercégek fizetnének a címlistánkért, de, gondolom, nem marketpontonkban, hanem dollárban!
Hmmmm....De nem jó mégsem!
Minden jó dolgot- kevés munkával meggazdagodni-kitalált már előttünk valaki!
Töltöttél már ki ingyen kérdőívet? Én bizony, igen!
Nos, a kérdőíveket Neked NEM ez a cég küldi, ugye? Ők, írják, a mail-címedet (nomeg a bankszámlaszámodat is!- a Te beleegyezéseddel, persze
Mi van, ha a partnercég ecccccerűen csak- próba, cseresznye alapon- küld kérdőívet a mailodra? Ami, ugye, a beleegyezéseddel!
Talán ingyen is hozzájutnak az infóhoz, minek akkor fizetni???
Ha én lennék ők, megpróbálnám
Akkor mi is ez???? Rosszul ítélem meg, hogy ecccerű adatgyűjtögetés???
Igaz, tisztességes
Ezt meg is indokolják, mi célból: azéééért, hogy kapjál a partnercégektől soooook kérdőívet, és hogy azoktól ezekért soooook pénzt!
Megintcsak: ÜGYES!!!!!!
Nem mind arany, ami fénylik!