Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Én szedtem tőlük ami ezüst színű alu csomagolásban volt. Nekem hatott, persze nem mellékes mellette mozogni és enyhén csökkenteni az ételedagot. Én 26 kg-ot fogytam.
Szia!
Látom nem kaptál választ a kérdésedre, de azóta már eltelt egy kis idő. Neked használt a kapszula? Én is szeretnék szedni almaecet kapszulát, a márkát nem tudom, még ezután szeretném megrendelni, de érdekelne, hogy hatásos-e és jobb-e mintha vízbe keverném az almaecetet?
Sziasztok!
Szedi még valaki a body boost alamecet kapszulát? érdemes szedni? én 1 hete kezdtem el, kb mikortól hat?
szia kryszta24
szeretnék érdeklődni milyen jó dolgokat tudsz rről a gyógyszerről mondani és hány kilót fogytál eddig?
köszi
én ma kezdtem a szedését
és jól esne egy kis biztatás hogy meg éri
Sziasztok!
Jelenleg én is szedem az alamecet-kapszulát! Csak jót tudok róla mondani! Szerintem nagyon hatásos, pedig még csak kb. 2 hete szedem!
Anyu és apu is szedi egy ideje, nagyon pozitívan nyilatkoztak róla.
(Azért nem isznak inkább almaecetet, mert nagyon hígitva is bántja a gyomrukat.)
Anyunak pl. szebb lett a bőre, és eltűnt egy-két makacs bőrhibája.