Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Magichoop hullahopp karika
2007-03-24 13:341.

Torolt_felhasznalo_463439
Létrehozva: 2007. március 24. 13:34
Sziasztok! Sok topik foglalkozik a hullahopp karika hatásosságával és én is nagyon fellelkesültem, mivel csak a has és a csípő tájék a problémás nálam. Innen szeretnék elsősorban cm-ben fogyni. Találtam ezt a Magichoop karikát (www. magichoop.hu) ami masszíroz is és nagyon jókat írnak róla. Szeretném ha írnának olyanok akik használták és beszámolnának a hatásáról, érdemes- e befekteteni egy ilyenbe? Szívesen fogadok még egyéb "trükköket" a poci eltüntetésére...
Sziasztok! Én Hétfőn rendeltem a karikámat. Csütörtökre ígérték. Kedden este jött az sms, hogy feladták. Ma pedig hívtak, hogy itt van. (Szerda).
Somogy megyébe rendeltem!
Szia! Na és mennyit fogytál tőle?
Én ma kezdtem a hullahoppozást, van egy műanyag hullahoppom és rizst töltöttem bele, így már az is nehéz. Kíváncsi vagyok, hány cm megy majd le. Amúgy tinédzser koromban szerettem bele a hullahoppozásba (nem is akartam tőle fogyni eredetileg). Minden nap nyomtam vagy 2 órán keresztül, mert meg akartam dönteni a saját rekordomat, meddig nem esik le, és akkor pár nap alatt lement 2 kiló rólam! :) Most meg már a fogyózás miatt kezdtem bele. Remélem, nekem is szép lesz a pocim, mire fel kell venni a fürdőruhát! :)
Köszönöm a választ.
Megrendeltem a karikát vasárnap este. Neked mennyi idő alatt szállították ki?
Sziasztok,
Én is lelkes hullahoppozó vagyok. A kedvező hatását csak megerősíteni tudom, remekül legyalulja a pocit és az úszógumit. Az emésztésjavító hatásáról nem is beszélve :)
Nekem műanyag karikám van és férjem ötlete volt, hogy vastag drótköteget fűzött bele, azzal nehezítettük. Így nem kell félni attól, hogy ha szétesik beteríti a homok/rizs/só a lakást. Bár ő össze is ragasztotta nekem utána. Kb egy kilós lett így.
A Magic Hoop-ba viszont beleszerettem amikor megláttam egy pár napja a neten.
Kérdésem: a 105cm nem túl nagy? Muszáj minden elemét összerakni, vagy lehet belőle kisebbet is csinálni? Akinek van, kérem válaszoljon.
Én pici vagyok, 150cm, így tehát a jelenlegi 80cm-es karika a tökéletes (60cm-vel nem ment). Tartok tőle, hogy a 105 egy kicsit sok lenne.
Várom a választ :))))
Szia!
És az a mérőszerkenytyű ami a képen látszik nem zavaró közben?
Sziasztok! Tegnap megrendeltem a magichoopot, ma megis jött
Nagyon tetszik, ezelőtt sosem tudtam hullahoppozni, de most kb. 10 perc alatt úgy belejöttem, hogy már le sem esik:) Csak akkor áll le, amikor direkt megállítom, mert elfáradtam
Na megyek. tekerem tovább
Puszi mindenkinek!
Szia!
Nem tudom milyen ez a Magichoop...
De lehet előrébb lennél (befektetésben is), ha vennél egy műanyag nagykarikát és feltöltenéd homokkal, rizzsel... Elég durva azzal is, és hát valljuk be, költséghatékony is... :)
Szerintem a fakarika is kb. olyan nehéz lehet, mint a rizzsel töltött nagykarika...nekem először elég rendesen fájt tőle az oldalam...:)
Szép napot!
Reni
Sziasztok! Én is nagyon szeretném kipróbálni ezt a hullahoppos dolgot, de nem tudom, hogy megvegyem-e ezt a Magichoopot vagy inkább fa karikát vegyek:S
Megnéztem a magichoop honlapját és nagyon megtetszett a dolog, de ha a hagyományos fa ér ugyan ennyit, akkor inkább azt venném. Tudom, hogy árban nincs sok különbség, de ha magam venném, akkor nem kéne várni a postára stb stb. Légyszi,segítsetek

Sziasztok!
A topic-ot olvasva én is nagyon belelkesültem.
Hullahopp karikám is van, csak sajna műanyag. Dehát majd felturbúzom rizzsel.
Délután meg is kérdem a párom, hogy hogy kell és mennyi ideig (csak mert ő a személyi edzőm).
Már másfél hónapja szobabiciklizem + rendesen kajálok és már látszik a változás. Jobban is érzem magam.
Dehát nagyon türelmetlen vagyok és már azt sem tudom, hogy mivel fokozzam a hatást.
Remélem összejön, és mindenkinek sok sikert a karikázáshoz!
Helló!
Én is rendeltem egyet és az előbb pörgettem 15 percet, sztem nagyon szupi, én már most látom hogy laposabb a derekam. Mondjuk nekem a hasam a problémás terület, remélem onnan is megy majd le zsír.
Akinek már van eredmény, az légyszi írja le.
Közben megtudtam, igy vàlaszolok magamnak
, meg ha valaki idetéved és érdekli, akkor:
"a karika átmérője - minden elemét összeszerelve - 105 cm
- súlya 1 kg
- az eladás postai küldéssel történik, melynek díja azonos
Budapestről
Budapestre vagy Budapestről Debrecenbe (a posta dijszabás szerint, 3
éve)
Eszerint:
- banki előreutalással a postaköltség 705 Ft , postai utánvéttel a szállitási költség 1320 Ft."
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, ha van valakinek esetleg Magichoop-ja, hogy ennek hàny cm az àtméröje, és mennyi a sulya? mert a www. magihoop. hu -n nem irnak erröl semmit.
és még valami,azt làttam, hogy 3990 + postaköltség, viszont mennyi lehet az a postaköltség? Esetleg Debrecenböl valaki nem rendelt màr ilyet? Mert ugye Bp-röl Debrecenbe rendelni az több mint helyben...
hmm?
Ajánlanék egy oldalt, ahol sok hasznos linket találtok a hulahoppal kapcsolatban....(cikkek, trükkök, kezdőknek videók, képek és még sok érdekesség)
hullahopp.lap.hu
jó böngészést és hulahoppozást.
Igen, az valóban olyan, nincs lekerekítve. De nem fáj.
Karika magassága: ha magad mellé állítod, a csípőcsontodig kell felérnie. Ez a szabály.
Sziasztok!
Én is fellelkesültem és előkaptam az ősrégi karikám
Tömör műanyag az egész, úgyhogy jól lehet vele pörögni. Tegnap 35 percig karikáztam vele jó 10 óta először. Hát ma alig bírtam felkelni, rohadtul fáj bal oldalon a hasam
ma már azt hiszem nem próbálom ki ismét, talán majd holnap. Remélem hatása is lesz, igaz én csontsovány vagyok, csak a hasam elvesztette a szép izmos formáját, viszont centiméterben nem szerenék fogyni, így is túl darázs-derekam van. Lehet talán nem is karikáznom kellene...Mennyi idő alatt van látható eredménye? Valaki?
Amugy nem csodálnám ha hamarosan piacra dobnák a magichoop ugrókötelet is,kalória,és ugrásszámlálóval ellátva
Nekem van ilyen . Szerintem jó , bár nekem "fáj " , ezért vastag pulcsiban csinálom. Én is szülés után vettem anno , mármint az első szülés után
Most kezdtem újra a napokban . ( második szülés után )
szia
tényleg fáj egy kicsit a fával a karikázás és jó piros lesz utána a derakad. De túlélhető...
A műanyag karika semmire sem jó. A fa meg 4000 ft körül van.
Hatásról annyit, hogy gyerekkoromban mániákusan karikáztam, és kialakult a darázsderék. Bármennyit is hízom, a derekam egyszerűen tökéletes. Bocs, de tényleg.
Én még nem próbáltam ezt, az oldaluk egyébként elég kezdetleges, de nem tűnik hatásosnak szerintem. Gyakorlatellenőrző computer? micsoda hülyeség. Meg szivacsgolyók?
Egy mezei karika, amelyik fából készül sokkal hatásosabb szerintem.
Annak van súlya, ami tényleg legyurmázza a zsírt rólad, és kemény, nem pedig puha. Árban kb egyforma, sportüzletben 4500 Ft.ért láttam.
Ebben jobban bíznék mint egy szivacsos, computeres csúcstechnológiában
Szerintem.
Őszintén szólva nem tudom, hogy megér-e 4ezer ft-ot plusz gondolom szállítási költséget az, amivel a Magic többet tud..Ez a masszírozás nekem kicsit bemagyarázásnak tűnik, ok, szivacsos, mondjuk rá, hogy masszíroz...a számláló meg..hát nem tudom. Mondjuk magamból indulok ki, egyelőre még fejben tudom tartani a köröket. De ha nem tudnám, akkor is lehet, hogy inkább időre karikáznék (pl. negyedóra mindennap), erre azt mondják, hatásos. Persze, jó, ez egy plusz dolog, hogy akár meg is tudhatod, hány kört írtál le ennyi idő alatt..ezt neked kell mérlegelned szerintem.
Várom a véleményeket!!!