Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
LEG MAGIC comb-fenek izmos
2007-02-05 14:231.

Létrehozva: 2007. február 5. 14:23
szisztok ,kerdeznem a velemenyeteket errol a LEG MAGIC nevezetu kis otthoni comb-fenek izmositorol ,amit a TVshopban lehet venni ,latni???En ugy vettem ki ,hogy jo lehet mivel a foleg a belso combizmot e feneket labat erosito,amit igyis a nehez izmositani??De varnam ki mit gondol...tapasztalat talanvki mar vett is ilyet vagy probalta???
sziasztok
bocsi a hülye kérdésért de mi a különbség a trainer és a magic között? mert kinézetre ugyanaz nem?
Sziasztok!
Nem akartam rátok törni, csak olvasgattam
Az lenne a kérdésem, h mit számoltok pontosan?
Szóval mi a száz és a 130?
Ennyiszer húzzátok rajta össze a lábatokat?
Csak mert nekem is van, de én a dvd- t csinálom és ott szó sincs számolásról.
Szóval: jobb, ha számolok?
Akik videót szeretnének:
http://formaslabak.network.hu/
Itt kell regisztrálni és vannak klassz videók.
A másik:
http://www.youtube.com/results?search_query=leg+magic+dvd&search_type=&aq=2&oq=leg+magi
Itt több is van. Amelyik tetszik azt le kell tölteni.
A.
Én úgy 3 hete katam. Most tarok ott, hogy napi 100-at csinálok.....az már elég jó? De még csak úgy megy , hogy fogom a kapaszkodót! A lábam bírná tovább, de a tüdőm nem. :-(
Olyan érdekelne, hogy milyen gyakikat lehet még csinálni vele?
Ahogy a bemutatóban is benne volt: a hasra akkor hat hatékonyabban, ha nem fogjuk a "kapaszkodót"
Egyébként a videóban van 1 hasprés és még 1 gyakorlat. Erre nem emlékszem pontosan.
Szia!
Az alhasra is hat? Vagy arra más gyakorlatokat javasol a DVD?
Tényleg nincs minőségbeli különbség? Én egy másik fórumban azt olvasta, hogy a nem eredeti "kattog" és hamarabb tönkremegy. Van rá garancia?
Tapasztalt hazsnálóktól kérdezem, hogy az alhasra is hat ez a szerkezet?
Sziasztok!
Én tavaly június óta használom az eredeti LEG MAGIC-et.
Az első alkalommal nagy hévvel nekivágtam. A program 10-ed részét tudtam csak megcsinálni és 2 napig olyan izomlázam lett, hogy alig tudtam lépcsőt mászni.
Fokozatosan emeltem a sorozatok számát. Korábbi hozzászólóval ellentétben nekem tetszik, hogy nem csak a LEG MAGIC használatához adnak tanácsot, hanem más testrészek megmozgatására is ösztönöznek. Pl: has, popsi, karok. Heti 3-4-szer használtam, de a programot a mai napig nem tudom végigcsinálni
Tuti bennem van a hiba!
A belső combom formás lett augusztusra, és a csípőm (pospim) is keskenyebb lett pár cm-rel. Mivel a saját testsúlyunkat használjuk, ezáltal sokkal hatékonyabb az edzés!
Én mindenkinek ajánlom!
Ma vettem a (Leg Magic) Leg -Ex változatát az Auchanba 10900-ért + dvd-t is kaptam hozzá, melyen rajta vannak a gyakorlatok.Már az első használat után éreztem, ahogy megdolgoztatja az izmokat, szuper!Az egyik barátnőmnél próbáltam ki igaz az eredetit, a különbség csak annyi, hogy az jóval drágább.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Attól függ, milyen magas az ágyad! Nekem pl nem fér be
De egyébként tényleg könnyű összecsukni.
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy kanapé vagy ágy alá tényleg befér-e? Szétnyitni, összecsukni egyszerű, vagy az is bonyolultabb?
Most kezdtem én is szemezni vele...:)
Sziasztok!
Kérdezném,hogy mi a különbség a leg magic és a leg trainer között?van minőségbeli különbség,vagy csak a felirat más rajtuk?Hol érdemes keresni olcsóbban(mint 22000)?
köszi!
Sziasztok!
Én ma vettem egy eredeti Leg Magic-et az madaras nagyáruházban 21.900 Ft-ért.
Garancialevél: nincs!
Magyar nyelvű leírás: nincs!
Még jó, hogy beszélek (olvasok) angolul...
Mikor megláttam a diétáról szóló könyvecskét, már kezdtem gyanakodni. Aztán elkezdtem nézni a DVD-t, és mikor a néni 1perc után leszált a gépről és elkezdett gyakorlatokat végezni (amihez persze nem is kell a gép) totál kiakadtam!!!
Összeszerelés: 3 csavart kellene elvileg a helyére tenni, de a harmadik csavar helyét kicsit elméretezték, így maradt egy bónusz...
Azért kipróbáltam és tényleg lehet érezni a hatást egy kicsit, de magamtól jöttem rá egy két olyan variációra, amivel az említett izmokat meg felsőtestet lehet erősíteni. (Akit érdekel, írjon privit.)
Ja, és hasizomra nem jó!!!
Sziasztok!
Találkozott valaki "Perfect Legs"-nek nevezett verzióval? Kíváncsi lennék, hogy ez a masszívabb változat vagy a gagyibb? Sajnos csak látatlanban tudnám megrendelni, így elég kockázatos.
Ez a masina a képen teljesen olyan, mint a Leg Magic, és ha jól nézegettem a gyengébb verziónak más a talprésze, mint az eredetinek. Ennek ugyanolyan, mint a Leg Magic-nek, ezért gondolom ez ugyanaz csak a neve más.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
Ági
Sziasztok!
Nah, végre kipróbáltam a Leg Megik-et. Szuper!!!
Rendszeresen tornázok. Otthon dvd-re, és edzőterembe is járok. Nálunk az egyik fitmess stúdóban vannak ilyen gépek. Gondoltam mielőtt veszek egyet, kipróbálom. Szerintem nagyon jó! A combomon és a fenekemen éreztem hatását. Hát, a hasamon nem.
Jövőhónapban mindenképp veszek egyet.
sziasztok!
Engem is érdekelne, h kinek milyen tapasztalatai vannak, mert én is szivesen vennék egyet! Ja és a fogyás könnyen megy vele??
Szia!
Én az Auchanos Leg master, Leg Ex-et, illetve a Rosco sportos Leg trainert próbáltam. Leg master annyira rossz volt, hogy pofátlanság árulni, akadt össze-vissza. A leg ex és a leg trainer(eredeti amcsi változat) tök jó.
Persze a leg master a legolcsóbb 13,5 körül, de azt NE VEDD MEG! A leg trainer 16600, a leg ex 20 ezer.
Szia!
Nekem eredeti van, és a kollegám is eredetit vett a feleségének. Aztán kipróbálta egy barátnője, akinek Auchanos van, és meglepődve tapasztalta, hogy: Jé, ez ennyire csúszik?
Az áruházban mi is kipróbáltuk a koppintást, nem ugyanaz! Akadozik a lábad, nem lehet gurul olyan könnyedén.
Persze ez csak két tapasztalat, de én nem venném meg.
Az eredeti viszont nagyon jó, csak ha ,megvetted mindig legyen nyitva, hogy rá is állj.
Szia!
Jah! akinek nincs dvd-je hozzá, menjen youtube-ra ott vannak fennt videok, biztos vannak olyanok amiken mutatják miket kell rajta csinálni.
Tescoba láttam ilyent 10e-ért. Gondolom igazából nincs nagy különbség a 18e-es és a 10e-es között, hiszen ez nem olyan mint egy futógép ott azért inkább a drágábbat jobb megvenni. DE ha esetleg valakinek a tesco-s van és van küldönbség az érdekelne mert akkor nem veszem meg ott
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a Leg magicet, a Rosco Sportban, az eredeti amerikai változatot 16600-ért
, de sajna nincs hozzá DVD.
.
Leírnátok röviden, hogy mi van a DVD-n, mire kell figyelni a gyakorlatoknál, hogy a leghatékonyabb?
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ilyen izomlázat csinál. Alig bírtam ki a 4*50-et rajta.
Mennyiért vetted a Metroban? És melyikben?
Szép napot mindenkinek!
Nekem csütörtökön jött meg, kb másfél percet bírtam ki rajta 2 megszakítással, mert annyira marha nehéz.
Na azóta olyan izomlázam van,hogy megmoccanni alig bírok, nem hogy menni
Pénteken vettem a Metro áruházban.
Vasárnap volt időm összeszerelni, és kipróbálni, hát nem nézné ki belőle az ember, hogy milyen jó kis szerkentyű ez.