Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
ULTRAHANG képek

Sziasztok Kismamik!
Jópofa, vagy bármilyen UH képeket várok ebbe a topicba! Nem ismerkedős-beszélgetős fórumot szeretnék, hanem egy fényképalbumot!Remélem nincs még ilyen topic...ha van, akkor elnézést kérek! Mindig írjátok oda, hogy azon a képen éppen hány hetes, vagy esetleg mókás feliratot, vagy hogy fiú vagy lány, de a terhességi hét minden esetben legyen rajt! Remélem Ti is örömötöket lelitek majd a képekben. Én még csak Bognélnak hívom, mert vagy kornél, vagy Bogi lesz, de azóta a lánynév már változott, de a Bognél olyan jól hangzik...
Zsuzsi baba 27 hetesen
Az utolsó kép : bal oldalt egy kéz, aztán jobb oldalt egy láb
A tzerhességi hetet, napot nem írtad...
én is hoztam egy két képet a mi kis Livi babánkról
sziasztok,
igaz en leanykam mar kibujt 2 es fel eve, de felteszem a 3 db UH kepet, amit a terhesseg ideje alatt csinaltak rola. Az elso kepen 21 hetes, a masodik 2 db. kepen meg 3 hettel a szules elott (35 hetesen)lett megorokitve. Az angol feliratok azert kerultek ra az UH-s neni kezebol, mert a ferjem akkor mar nem volt velem es Emailben kuldtem el neki a kepeket, hogy tuti kislany a gyermeke
Már egy hete fel akartam tenni a mi képeinket, de a párom még mindig nem szkennelte (tudom h nem így kell írni) be a normál UH-os képeket. Remélem a jövő héten elintézi, így addig csak a 4D-set tudom feltenni.
Mi a 34. héten mentünk, de már túl nagy volt , nem sok jó felvételt lehetett készíteni róla. Amikor beléptem a rendelőbe nekem szegezték a kélrdést: ketten vannak?
Szia!
Ő a harmadik gyerkőc nálunk,a neve:Gréti.A srácokról csak videofelvétel készült a terhességeim alatt,fotó sajna nem....
Szia!
Miért nincsenek képek? Hiszen annyi de annyi kismami van itt.....
A fagyist Én nyitottam. Gyere nyugottan. Van fagyid? Mikor kapod visza?
Aripup!
Te is lombikos kismama vagy? Én is, és mintha emlékeznék a nevedre , fagyibabás?
Megyek is megnézlek Sugár és Wadmálna is sikereknek örűlhet, onnan tudom,hogy ők is bmc-sek.
Bocsi a többiektől, kicsit eltértem a témétól.
Sziasztok!
Csatlakozom én is hozzátok, és megmutatom a kis buborékfújómat. Olyan mintha bugyborékokat fújna.
Köszönöm Minenkinek, aki képet tesz fel!!!
Gyönyörűek a babócák! Én is majd február 12-én megyek Uh-ra, már nagyon várom.
Még hogy nem jöhetnek ikrek? Hohó! Tök jó!!! Gratula hozzájuk! A párom is iker (egypetéjű), de mondtam neki, ha ikreket mer csinálni nekem, lenyakazom
Én nem szerettem volna.. Aztán megnyugtattak, hogy a nőn múlik, nem a férfin. De ha lányunk lesz, annak viszont majd esélye lesz az ikrekre....
Apropó! vasánap "Élet az anyaméhben - Ikrek" lesz a national Geographicon! Nézzétek!
Mivel 2 gomboc van a pocimba nem tudom jöhetek-e ? Látom itt nincsennek ikrek, de azért flteszem Őket. 3 baba volt a pocimba 8 hetessen még 3 szivecske dobogott. De 1 megállt igy most 2 pici várja a rá váró feladatokat odabent növekedés hamika.
Valamint feb 19én megyek ultrahangra akkor lesznek18+2 naposak majd jövök a képekkel.
Pont ez volt a trükk! A hőgörbe szerinti peteérés napjaiban a férjem a közelemben se volt....a gyerek meg éppen TV-zik.
Úgyhogy passz. A másiknál a 27. napon voltunk együtt gumi nélkül - addig védekeztünk, és ott is jött a babó. És pont azzal a két héttel volt kisebb, mint amit a 14. és a 28. nap között van.
A második előtt elmentem optimális fogamzástanácsadásra, mert mondták a barátnőim, hogy a második gyakran nehezen jön össze, és jó az...Na, ott kértek a páromtól spermapróbát. Hát sehogyse akarta. Aztán azt mondta "ok, megegyezünk! ha ebben a hónapban nem leszel terhes, akkor adok próbát" - én mondtam, hogy jó. Hát nem kellett adnia.
Szerencse, vagy sem - nem tudom. A terhességeim már nem voltak olyan vidámak...
Ha jobban egnézed(be is van jelőlve)sehol semmi kuki.Premier plánban egy nagy vágás.
Ő a mi kis UFOnk, a képen 12+6, a valóságban 14+5
Fogja a fejét és azt kérdezi:"Úristen, hova kerültem???"
Nagyon szépen köszi, hogy gyarapítottátok a gyűjteményt
M@zsi: jó sok képed van
fhcsilla: a 18 hetesen mintha mosolyogna a baba
dobolyka: nem látom
de biztos a kukóját kéne látni, ugye?
sziasztok
Ő az én kislányom :-) mindjárt küldöm a többit is...