Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Esküvői smink ára
2007-01-31 14:191.

Létrehozva: 2007. január 31. 14:19
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek mennyibe került (fog kerülni) az esküvői sminkje próbasminkkel együtt?
Azt is írjátok meg légyszi, hogy Pestről vagy vidékről van szó!
Köszi a hozzászólásokat, nagyon kíváncsi vagyok! A neten amúgy már nézegettem, de sok honlapon nincsenek fent az árak.
Érdeklődnék, hogy kinek mennyibe került (fog kerülni) az esküvői sminkje próbasminkkel együtt?
Azt is írjátok meg légyszi, hogy Pestről vagy vidékről van szó!
Köszi a hozzászólásokat, nagyon kíváncsi vagyok! A neten amúgy már nézegettem, de sok honlapon nincsenek fent az árak.
szia,
Igaz az én infóm 2009-es
de nagyon tudom ajánlani, nem volt olcsó (kb. 20.000), viszont az árban benne volt a vőlegény-menyasszonyi smink plusz még három főt kisminkelt kedvezményes áron:
http://www.gasparvikismink.hu/
ez egy olyan dolog, amin nem érdemes spórolni, ha megtehetitek, mert életemben olyan szépnek még nem láttam magam, mint a nagy napon
rajta kívül tudom még ajánlani ágisminket a fórumról:
http://www.goldenapplestudio.hu/ ő is sminkelt már és nagyon tud, jó szívvel ajánlom.
Illetve azt vedd figyelembe, h a kozmetikusok mindig kevesebbet kérnek, mint egy sminkes, viszont nagy eséllyel nem tud olyan szép sminket készíteni, mint akinek ez a szakmája (tisztelet a kivételnek).
Szia! Nekem szerencsém volt, mert az akkori fodrászom (2005-ben és Pesten) felajánlotta, hogy mivel a hajamat is ő csinálja, ki is sminkel, és nem ám úgy amatőr módon, mert ahhoz is volt képzettsége.
A próbafrizuráért sem kért külön pénzt, nem is igazán csinálta meg, hogy milyen lesz, mondta, hogy a fejében már összeállt, hogy milyen legyen, csak látnia kellett előtte a fátylat és a fejdíszt, fotóról a ruhát és kész.
Próbasminket sem csinált teljesen megvalósítva (csak szemhéjfestékeket próbálgatott rajtam) egyszerűen tudta, hogy mit akar, úgy is lett, jó is lett. Az esküvőmön csak az ő munkájával voltam tökéletesen elégedett: a hajammal és a sminkkel. Ja, én műszempillát nem kértem.
Nem tudom, kért-e kétezret érte mindenestül... persze többet adtam (5-6 ezer, már nem tudom), hisz jó tízezret szántam rá a tervezésnél, ő meg nem tudta előtte megmondani, mennyi lesz, csak hogy nem sok...
Hello mindenki!
2007 óta eltelt pár év... érdekelnének a mostani menyasszonyi smink árak.
Nekem 6000-et mondott a kozmetikus a menyasszonyi sminkre. Azt mondta, ebben műszempilla is van.
Próbát nem tudom mennyi.
Reális ez a 6000? Sok? Kevés?
Választhatod azt is, hogy elmész a Douglas-ba vagy a Clinique-ba, vásárolsz ott 10-15e Ft értékben, ekkor törzsvásárlóvá válsz. A törzsvásárlóknak pedig jár egy ingyenes esküvői smink próbával
Én végül saját magamat sminkeltem ki. Nem így terveztem, mert azt gondoltam, hogy milyen egyszerű lesz, jön a sminkes, gyönyörűvé varázsol - aztán két próbálkozás után feladtam; nem mondom, hogy sírvafakadtam, de nem voltam lenyűgözve az eredménytől, és már egy hetem sem volt hátra.
Az első sminkes profi anyagokkal sminkelt ki, 8 óra múlva pedig igencsak katasztrofálisan nézett ki a pofázmányom, hiába a tartós anyagok... a tartósság annyiban merült ki, hogy alig bírtam lemosni... A másik gond, hogy történhet akármi is a sminkkel, sajnos nem tudom korrigálni, mert nincs olyan sminkszerem.
Végeredményben magamnak sminkeltem; lehet, hogy egy profi vacaknak ítélné az eredményt, de így is eltelt a nap
És nem szaladt el a násznép ijedtében
Szia!
Én még csak az elején tartok az esküvői készülődésnek(augusztusban lesz),de már nézelődök.
Találtam egy egész kedvezőt.Simnk+frizura próbákkal együtt:22.600
www.escadasmink.sph.hu
A fotóstól kaptam profi sminkes telefonszámát, tévében dolgozik címlapokat csinál....Budapesten 15.000 Ft, házhoz jön az esküvő napján és kb. 1 óra alatt készül el. Ehhez kapok kis túlélő készletet amivel pl. a rúzs elkenődést tudom pótolni.
A próbasmink még 5.000 lenne, de szerinte semmi értelme mert ha az esküvő előtt pl. még szolizok más lesz a bőr színe, meg úgyis az aznapi fényviszonyokhoz stb. igazítja majd. A fotós mesélte, hogy évek óta együtt dolgoznak és még a legdurvább zokogásnak is ellenállt a smink, mindamellett nem volt vastag maszk jellege, sőt...
Májusban lesz az esküvő, addig nem tudok nyilatkozni, de utána igen...
most tettem fel egyet a bemre, mert megláttam mennyien megnéztek, gondoltam hátha a képért
ja, és igen pesti vagyok ....
Nem értek egyet. Igenis fontos a szép smink a szép frizurához és a szép ruhához és mivel nem 7köznapi esemény (nők 90%-ának meghatározó
, ezért a külső se legyen már 7köznapi
Nem beszélve arról, hogy a fotókon elég hülyén tud kinézni egy saját smink...(persze az más, ha vki beszalad az anyakönyvezetőhöz utcai ruhában).
A 45.000 Ft szerintem is túlzás, de aki megteheti hát lelke rajta..
http://www.sminkvarazs.hu/
Köszönöm!
Kis esküvőt akartam és nagy lett. Nabumm. Nem azon az egy napon múlik..
2005 nyarán
szia!
nekem 2004-ben volt az esküvőm, akkor próba nélkül csinálta meg a csaj a sminkemet 10ezerért, de:NAGYON JÓ LETT!mások szerint is!
és a csaj M.A.C.-et használt már akkor, pedig csak egy hónappal később nyílt az üzlet a Váci u.-ban.ha kell a száma, megírom neked!
nem mondtam, hogy nem
/van pár kozmetikus ismerősöm...Avon smink, meg hasonlók
, nem tudják lefixálni, stb...mikor megcsinálják, szép, tényleg. De leolvad pár órán belül/ De persze vannak olyan kozmetikusok, akik elvégeznek profi tanfolyamot, és vesznek is hozzá olyan anyagokat, ami kell, de ez ritka, mert elég nekik a kozmetikusi dolgokra költeni)
Pécsett:
Próbasmink: 2200 Ft
Végleges simink: 2500 Ft - nagyon tetszett szolid, de mégis gyönyörű!
)
Hajam nagyon különleges volt:
Próba: 1500 Ft
Végleges (igaz berakások nélkül) konty: 1500 Ft