Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Nekem van egy angol nyelvű Gilad step aerobik dvd-m,nem bonyolult,én nagyon szeretem.
Szívesen cserélnék más stepesre!
sziasztok,
nem tudom, van még esetleg valaki, aki errejár? engem is érdekelne ez a dvd csere. köszi, m
Kedves Kata! Sajnos csak a Németh Robit lehet másolni, a másik lemezt hibásan küldték meg és semmilyen programmal nem sikerült a másolás.
Természetesen szívesen átmásolom neked és nem kérek érte pénzt.Ha érdekel a dolog küldjél nekem lemezt és átírom.A Norbitól mid van meg?
Németh Róbert: Step Perfect és Apró Éva: Cross Tréning.
Mindegyik a Testnevelési Főiskola kiadványa, 60 percben tartalmazzák 1-1 aerobic óra teljes anyagát vágás nélkül.
A www.tfti.hu/kiadvanyok oldalon megrendelhetők.
Németh Róbert: Step Perfect és Apró Éva: Cross Tréning.
Mindegyik a Testnevelési Főiskola kiadványa, 60 percben tartalmazzák 1-1 aerobic óra teljes anyagát vágás nélkül.
A www.tfti.hu/kiadvanyok oldalon megrendelhetők.
Szia!
Sajnos nem tudok segíteni, de érdekelne, hogy ami Neked van, annak mi a címe. Előre is köszönöm.