Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
PAINTBALL

Sziasztok
Szeretném kipróbálni a paintballozást, de nem tudom, mennyire élvezném.
Tapasztalatokat várok, elsősorban olyan kérdések foglalkoztatnak, hogy mennyire fáj, ha eltalálnak, nekem kell e csapatot toborozni (kb. 6 ember van a környezetemben, aki eljönne) Milyen felszerelést adnak általában, és mennyire könnyű ezeket kezelni? (én még nem lőttem soha semmivel, még céllövöldében sem)
+ hogyan zajlik egy ilyen játék?
Köszi az infókat.
Sünke
Haverokkal sokszor járunk paintballozni, de nem mindig van ki a csapat? Van esetleg egy 5-6 fős társaság, aki szívesen csatlakozna hozzánk?
Budaörs és környéke lenne érdekes első sorban. Köszi!
Hello!
Na sikerült azóta paintballoznod?
Én tegnap voltam!!! Szuper volt, van egy két folt rajtam, de nem volt vészes a találat, bár nem közelről lőttek le.
Adtak teljes felszerelést, a fegyver nekem is nehéz volt, 3 órán keresztül tartott a "háború", ráadásul én voltam az egyetlen lány a csapatban, most olyan izomlázam van, hogy felkelni sincs kedvem!
. Voltunk összesen vagy 60-an.
Annyira tetszett, hogy két hét múlva újra megyünk, de addigra saját maszkkal...
Üdv
Mi 12-en mentünk, de a második menet után beállt az is akitől béreltük a helyet, meg a fia is...
Azért jó minél többen menni, hogy tovább tartson. Ha mondjuk 6-an vagytok, elég hamar kilövitek a másik csapat 3 emberét....vagy fordítva viszont ha többen vannak/vagytok jobban lehet élvezni!
Ja és mi úgy csináltuk, hogy volt egy céltárgy amit védeni kellett, és feltváltva mi védtük, majd mi támadtunk a következő menetben!
És a vesztes csapat hívta meg a győztest vacsizni vagy ebédelni!
Köszönöm szépen
Én is jó mókának gondolom, érdemes lenne kipróbálni.
Hány embernek érdemes mennie? Gondolom, minél többen, annál jobb, de mennyi a minimum, amit nekem "kell" vinnem, hogy jó legyen?
Húúúúúú....Nagyon jó!!!!!
Nem árt ha több réteg ruha van rajtad! Olyan amit nem sajnálsz...mert a festékgolyó befogja, ha eltalálnak
Mi kimentünk, kaptunk teljes felszerelést, de amúgy is direkt "játszósban" mentünk!!
Van sisak védőráccsal, (olyan Darth Véderes :-))kemény mellény, bakancs, kesztyű, puska és a lőszerek. Ahol mi voltunk egy tanya volt, és mindenféle lőállások voltak: szalmabálák, régi járművek, árok.....stb....
Ha eltalálnak néha fáj, később lilulhat is, de volt hogy én észre sem vettem, csak amikor otthon levetkőztem...
csapatra kell oszlani, és mehet a harc!
szia, én nem vagyok az a kifejezetten "harcias" természet, legutóbb kb. 15 fiúval meg másik 2 lánnyal játszottam.
Felszerelést adnak, de jó ha kesztyűt, meg sapkát viszel magaddal (sapkát azért, mert sisak ugyan van, de ha kilóg a hajad, festékes lesz). Kapsz overalt is, de azért inkább olyan ruhát vegyél fe, amit nem sajnálsz. A fegyver elég nehéz szerintem, a végére jól el lehet fáradni. A lövés nem vészes, de azért tud fájni. Jó szórakozást!
Szia!
Szerintem halál jó buli,főleg ha stresszes a melód,nagyon jó levezető....
A csapatot neked kell vinni,minden mást adnak... (legalábbis ott ahol én voltam...
Nem vészes a találat,hacsak nem valami aljas ellenfél közelről lő meg,mert az bizony fájdalmas lila helyet hagy.....