Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Már régóta kontyot hordok,most ilyen lett.
Sziasztok! Ilyen a hajam kiengedve,és kontyba rakva.Igy több napot is kibír mert háló van rajta és jól meg van tupírozva,én mindig igy hordom,amúgy derékig ér,de meg lehet csinálni rövidebből is.
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy hol lehet a filmen látható hajtűt (vagy hasonlót) beszerezni Budapesten? (Sürgős lenne) A tippeket előre is köszönöm.
Sziasztok! Nekem ez épp aktuális! megmutatom milyen volt a szalagavatón (amikor még hosszú hajam volt), majd a ballagáson, amikor már rövid hajjal mentem...
Ezeket hol találtad?
Küldhetnél még egy párat.
Sziasztok egy pár darab képel én is hozá járulok a forumhoz!!!
Teri
Sziasztok!
Hoppá, nem is olyan rossz hely ez az nlc fórum
Mutassatok mééééég szép hosszú női hajat, odavagyok érte teljesen!
Ja meg a szoknyákért is odavagyok, de arról még nem találtam topicot, akarommondani beszélgetőset igen dögivel, de képeset nem (csakhát hogy nézne mán ki, ha én nyitnék egyet
).
Néhány kép a netről és egy link ahol lehet kontyokat nézegetni.
http://www.cyber-coiffeur.com/realisations/
Visszatérve a kontyokra, tavaly decemberben volt a párom szalagavatója és erre készült ez a (szerintem) nagyon szép friszkó,
én voltam a keringős párja
Idén decemberben meg a saját szalagavató, szal remélem újabb szép frizu
Pussz!
Barátunk némileg gyáva, nem?Arra sem volt képes, hogy megvédje magát.Pedig abban biztosak lehetünk, hogy elolvasta.
SVeronique:Köszönöm, kb.1 óra ezt elkészíteni.
tan:2 hajam van Lisa Kudrowról.Egyébként én sem vagyok konty párti.Ugyanaz a véleményem, mint neked.
A témához szólva, nekem őszintén szólva nem annyira tetszenek az ilyen "feltekert" kontyok, valahogy olyan egykaptafára készültek, meg nem olyan fiatalosak, ehhez kell bizonyos kor, hogy az ember viselni tudja.
Viszont a bohókásabb feltűzött hajak, mint ami pl. Phoebe-nek szokott lenni a Jóbarátokban, nagyon tetszenek. Nincs valakinek ilyen képe véletlenül?
Hajfonás: Megnéztem a bemoldalad, szuper
Köszönöm csajok.
Nem mintha nagyon érdekelne egy ilyen senkiházi véleménye, aki csak azért regel, hogy beszólhasson nekem...
Szegény bolond.Ha van is barátnője, olyan lehet, mint ő.Ki más tudná elviselni?De miért is foglalkozunk vele? Tutira agysérült.Ki az a pasi, aki egy konty, frizura topicban leáll vitatkozni.???!!!!Ez kicsit nagyon gáz!!!!!!!
Nagyon férfias!!!
Mint a neve:ro.zsa
Valószínűleg otthon ücsörög, és ez a szórakozása.
Üzenném neki, hogy rengeteg topic van kiutáltak.... címmel.Talán ellátogathatna oda.
Innen bizony csúnyán ki lett utálva!!
Nos, hogy témánál maradjunk, nézzétek meg a bemoldalamat, ott rengeteg frizurát találtok.Mondjuk nem kontyokat, de hátha azok is érdekelnek valakit.
A topicomban, ami ott van a bemoldalamon feltüntetve, rengeteg kapcsolódó kép van, ha van időtök böngésszétek.Vannak nagyon jók.
Mi van eszedet vesztetted?????
Mit kelted itt a feszültséget.Szegény lány semmi rosszat nem mondott.Mellesleg, aki nem készít bemutatkozó oldalt, az jobb ha nem kritizál mást, és befogja a száját.
Különben pedig valóban gáz, ha valaki 100 évig ugyanúgy hordja a haját.Nekem is volt ilyen osztálytársam és engem is nagyon idegesített, hogy mindennap ezt látom.És nem azért hordja úgy a haját valaki, mert szép arca van és jól áll neki, hanem mert fantáziaszegény.
Csak ennyit erről.Jobban tennéd, ha inkább visszavennél, mert ez a topic nem erről szól, amit te itt művelsz.Azt pedig észre vehetted volna, hogy a lány bocsánatot kért.
ui.: azért megnéznélek téged és a szép arcú barátnődet.Nagy a szád bemoldal nélkül!!!
Most mi bajod van? Most kértem bocsánatot - gyakorlatilag.
Nem érzem magam bűn rondának mellesleg, de még, ha így is lenne nem csak a csini csajok kiváltsága, hogy kibeszélik a többieket.
(Csak így zárójelbe jegyzem meg, hogy itt mindenki a véleményét írja le, nekem ez volt, hát leírtam. Nem tudom miért vette magára a barátnőd...)
Miről beszélsz? Vagy csak az igazi énedet mutatod be?
Rajtad mosolygunk
Sziasztok!
Nekem van egy 5000Ft-értékű,nem névre szóló Hajas-ajándékutalványom(Hajas-szalonok bármelyikében felhasználható
.Hajcsináltatásra és termékvásárlásra is fel lehet használni.Egy szépségverseny különdíjaként kaptam,de nekem Anyukám fodrász-és talán épp ezért-kiskorom óta másnak nem engedek a hajamhoz nyúlni.Főleg ollóval
.Szóval megválnék tőle,csere és egyéb megoldás is lehetséges.Akit érdekelne,küldjön privit!
Szemi
Hú, tényleg szép hosszú a hajad!
Én is szoktam variálgatni a hajam, de elég béna vagyok. Még befonni sem tudom normálisan. Parkettába meg főleg nem. De már gyakorolok.
Volt egy osztálytársam, 4 év alatt kb. 2x láttam leengedve a haját, egyébként felgumizta, mi ugyan jól állt neki, de rém unalmas volt, nem beszélve arról a randa nagymamis fésűről, amivel a rövid szálakat hátrautasította.
A fejem tetején volt egy kisebb rész összekötve, de azokat is csattal tűzte el a fodrász. Az alsó részeket pedig feltűzte.
Sziasztok!
Nekem legutób ilyen kontyom volt. Az a fodrász lány csinálta a Hajasnál, aki arra a táncos műsorra az Iringónak is csinálta a kontyokat.
Kerdes---nem fajdul meg a fejetek egy-2 oran belul a tu"k es a fesuk sulyatol?????
Sziasztok!
Nekem hétvégén ilyen hajam volt egy lagziban.
Zsani
Hozzáteszem, hogy nem vagyok fodrász, csak próbálkozok.
Sok lehetőség a hajamban? Húúú, én is úgy érzem, de eddig a kontyon és a fonáson kívül mást nemigen tudott vele csinálni még fodrász sem.
Az a furcsa, hogy azt mondják, hogy a rövid hajból több mindent lehet csinálni, de én úgy érzem, hogy a hosszúnál több az "alapanyag"-ergo: több a lehetőség is.
Sok fodrász pedig nem is vállalja a hajamat, mondván, hogy az nekik már túl hosszú.
Nagyon szép a kontyod! Magad csinálod, vagy a fodrász?
WOW! Jó hosszú a hajad, sok lehetőség rejlik benne.
Néha szoktam csinálni frizurákat, kontyokat az unokatesóimnak, sógornőmnek.