Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ezt csak bemegyek a patikába és lehet csak úgy vásárolni és hogyan kell szedni?
Nem gonosz vagyok és azért nem jelentkeztem, hanem azért, mert lehalt teljesen a net. Bocsánat.
De utánajárok majd annak, amiket ajánlottatok, köszi!
Szia!
Én cefemadar-t szedtem, ez étvágy csökkentő tabletta. Szopogatni kell, nekem nagyon bevált, van pár kikötés mit nem szabad..pl mentolos cukorkát vagy rágót rágni mert a mentol semlegesíti a hatást.
Lehet kapni 50 és 100 szemesbe is. Az 50 szemes 3500ft a 100as pedig 5000, csak még sehol nem kaptam 100szemeset.
de nagyon jó!!
Nekem egy belgyógyász ajánlotta.
A rohamaidat valami okozza. Ha az okot meg tudod szüntetni - stressz, hormonális ingadozás, vércukor-szint leesés - akár homeopátiás szerrel is megoldható a dolog szerintem.
Én mostanában kaptam rá a homeopátiás szerek használatára, elmondhatom, hogy használtak.
Itt nézz körül, hátha megtalálod, amire szükséged van:
http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia /drugfinder/keyword/szorongás