Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Te ezzel a kristalygombbel meg ezt is lehet. Arulja gazdaja
http://antik.vatera.hu/kegytargy/antik_eredeti_kristaly _josgomb_ami_mukodik_2004572921.html
http://antik.vatera.hu/kegytargy/antik_eredeti_kristaly _josgomb_ami_mukodik_2004572921.html
A kristály jós gömb fotóin leg nagyobb megrökönyödésemre tisztán látható több szellem (múlt - jelen - jövő - más dimenziók, kérdéseim és az azokra adott válaszok!) amit minden alkalommal sikerül(t) lefotóznom az egymás utáni digitális fotókon (képeken)! Na ez már tényleg nem semmi!
Alison a barátnőm is tagja az angol szellemkutató csoportnak,és ők készítették ezt a képet is,pont tegnap küldte el nekem személyesen,és megörültem hogy itt is láthatom.
rengeteg fotójuk van,megkérdezem hogy bemutathatom-e nektek is!úgy látom érdekelni fog Titeket!
üdv
Dolly
http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=21161
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt..érdemes megnézni...még ha ugy gondolod is esetleg h ezek az elméletek nem igazak akkor is gondolkozz el rajta 5 percig...érdemes.
http://www.zeitgeistmovie.com/
3 filmet találtok rajta...alul ott van magyar felirattal is.
engem leginkább a 2dik ás 3dik film döbbentett meg...
az első film a vallásról, második a szeptember tizenegyedikei merényletről a harmadik pedig a jövőröl is szól.
Sziasztok!
Megosztanék veletek egy történetet:
Akkori párommal aludtunk éjjel. Az ágy mellett volt egy polc, rajta egy vizespohár. Éjjel mindketten üvegcsörömpölésre riadtunk fel. A kutyák kiszaladtak a szobából. Felkelek, közben párom mondja, hogy vigyázzak, nehogy belelépjek az üvegszilánkba. Tehát ő is arra gondol, hogy biztosan leesett a pohár a polcról. Felkapcsolom a villanyt, és azt látjuk, hogy a pohár még mindig ugyanott áll. Tehát az nem törhetett össze. De akkor mi lehetett? Közvetlen közelről hallottuk. Átkutattuk az egész szobát, a lakást, sőt még az udvart is megnéztük, de üvegszilánk nem volt sehol. A párom nagyon szkeptikus ember volt akkoriban, ezért fel sem merült benne hogy paranormális jelenség lehetett, én viszont rögtön arra gondoltam. Magyarázatot nem találtunk ,de az biztos, hogy valami történt, mert egymástól függetlenül mindketten hallottuk, plusz a két kutya, és az is biztos, hogy onnan a szobából.
Mi a véleményetek?
Sokszor benézek ide és ha "csönd" van akkor írok is.
Mondjuk a Mária jelenéseket nem veszem egy kalap alá a szellemfotókkal, de az egyik kép amit bemásoltam nektek, pl. egy filmrészleből van. Mert többen kézikamerákkal is felvették a látványt.
A templom teje pedig csúszós és gömbölyű, azon ember nem mászkálhatott volna így.
Alapjáraton szkeptikus vagyok minden friss szellemtörténettel és képpel kapcsolatban, de mert velem is történtek megmagyarázhatatlan dolgok izgalmasnak tartom ezeket.
a jelenések időpontja, a képek pedig itt láthatóak:
kép 1
kép 2
kép 3
Közben javítom egy tévedésemet, a kép amit Vancouver linkelt Jézus-képként van nyilvántartva.
Egy fickó repülőgépről fényképezte 1962-ban a dallasi reptér fölött. Mikor előhivatták a képeket, mindegyik rendben volt, sima képek kivéve ezt amin felfedezték a felhőkbe öltözött alakot.
Ugyanis száz évvel a templom építése után megjelent és onnan áldotta meg az alant összegyűlt rengeteg embert.
Madarak is röpködtek körülötte ami sötétedés után elég ritka jelenség. A rendőrség meg a környező házakat lezárta másnapra, mert azt gondolták a jelenést valaki kivetítette a templom fölé.
De több napon vagy héten keresztül megjelent úgy, hogy a kerületben az ablakokat csukva kellett tartani az ottlakóknak és ellenőrizte a hatóság a háztetőket, hogy nem onnan vetítik-e ki.
szia
nem félelmetes,hanem elgondolkoztató a fotód.
mindennek van jelentősége. remélem semmi gondod nem lett az eltelt egy hónap alatt
Féljen, akinek van félni valója!
De mért pont a szellemektől?
Borzongani pedig nagyon izgalmas dolog.
Ezt a szellemk idézik elő? Nem tudtam.
me'gvalami:
Ki az a Kikinga7......?
(voroshaju, koverkes lany a vizben, valami aArab irasok a hegyen mogotte......)???????????
haaaaaaaaaat.... en ma delutan feliratkoztam a blogodra. Csak eppen , nem ertem a nyitolapot. HOL van az a gomb amivel aztan a tobbi tagokkal lehet majd beszelgetni????
Ez egy "blog"- vagy csak ke'pes/informacios webpage???
A zene honnan szarmazik?
Szoval, beleptem e's me'gsem---------------- hmmmmmmmm
Ma "angyal " fotókat nézegettem.
Egyszer,ha már nem kell dolgoznom,azzal kivánom eltölteni hátralévő időmet,hogy felhőket fényképezzek.
Ez nem egy hirtelen jött ötlet...gyermekkorom óta vágyom erre.
Hoztam fotókat is megy egy vidit is.
http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=13057878
Dehogy problema. Nagyon jo pelda a mitoszok es szellemek szuletesere, es hogy emnnyire mas a gondolkozasunk. Amikor regebben elsonek lattam a videot nem ertettem, nekem eszembe se jutott hogy a csaj szellem lehet. Elsokent azt gondoltam hogy kirepult az ablakon borulas kozben, nem ertettem hogy miert is szellemes ez a video. Az agyam nincs beallitva ra hogy szellemeket lasson. Mas meg lat szellemeket.
A cinikussagert meg elnezeset kerek.
Komolyan:
Tipikus peldaja hogy hogyan lesz egy rovidfilmbol mitosz a neten, rengeteg forummal ahol tamadjak es vedik a hihetoseget.
A film eredete angolul es eredetiben:
Engem is!
Ezt a videót már tavaly év elején láttam.Érdekes.
A fotósok,ahhoz értők biztosan más véleményen vannak.
Akár megrendezett,akár nem,a hideg igy is,úgy is kiráz tőle!
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/24021/
Hitelesebbet!!!
Szia bety,
Köszönjük a videókat.
Abban aházban egy állandó szellem van, aki ott él. Nem kíván bántani senkit sem. A spájzban él és éjszakánkánt elindul felfedező útra. Ez számára azt jelenti, hogy energiához kell jutnia, amivel fenn tudja tartani magát. Ő egy viszonylag fialat teremtés és nő. Ott halt meg a házban, hirtelen. nem tudja, miért és keresi a válaszokat.
A szellemeknek tényleg nincs szükségük ajtókra, ablakokra a közlekedéshez, ugyanakkor azokat a viselkedési formákat utánozzák, mint amikor még fizikai testben éltek.
Mabek
Ha hiszünk a kísértetészleléseknek, átalában ritmikusan ugyanott ismétlődnek. Emiatt élnek az elméletek rról, hoyg az nem kísértet, hanem egy emlékkép, és a földsugárzás tehet róla.
Engem izgat a téma nagyon és szeretném megtudni mi van a dolog mögött, ezért zárom ki alapból a babonaságpkat, a fotós csalásokat és félrefotózásokat. Ez az egyetlen történet ami a közelmúltból számomra hiteles volt. Na meg amit a saját bőrömön tapasztaltam.
Szerintem egy (volt) király nem nyit ki ajtót, nem ér hozzá kilincshez. Pláne ha a feltételezés az, hogy azt csinálják amit gyakran tettek életükben.
Kellemes, szép álmokat mindenkinek......
Miert gondolod, hogy "szerencse"??????????
En nem félek a szellemtársaimtol.............