Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Varázslók Éjszakája

es nem akarmilyen varazsloke : a Szkeptikus Varázslók Éjszakája
A Szkeptikus Társaság rendezvénye szeptember 15-én a Civilek Éjszakáján!
Gyertek közénk, sámánok, kuruzslók, vajákosok, tisztánlátók, múltidézők!
A tavalyi Civilek Éjszakája elkövetett tömeges öngyilkosság után a Szkeptikus Társaság az idei Civilek Éjszakáján megrendezi újabb szeánszát, ahol szívesen látunk minden távgyógyító-auralátó-kanálhajlító-gondolatolvasó-asztrológu s-homeopata táltost, illetve bárkit, aki szerint a magyarok a világ összes, valaha létezett népével és nyelvével rokoníthatók.
Gyertek, és (végre egyszer) mutassátok (már) meg az igazi tudást!
Természetesen szkeptikus vendégeinket is örömmel fogadjuk.
Tervezett programjaink:
17.00-17.10: A Szkeptikus Varázslók Éjszakája Megnyitója, programismertetés
17.10-17.30: Hogyan fényképezzünk aurát? A Kirlián-fotográfia elvének bemutatása mágikus plazmagömbbel. Látók előnyben!
17.40-18.25: Olvass a csillagokban és párosítsd össze a megfelelő horoszkópokat! Csillagjósok előnyben!
18.30-18.50: Velünk van az Erő (?), avagy a kanál ingatag, úgy hajlik, mint a nád. Itt az alkalom, hogy bárki bemutathassa, túltesz a Jedi lovagokon, Neón, Harry Potteren, sőt Uri Gelleren is!
19.00-19.30: Hogyan terjed a járvány? A betegség terjedésének modellezése a vajákolásban kevésbé jártasoknak.
19.35-19.55: Tim Minchin egy műsorának magyar nyelvű előadása
20.00-20.40: Rezegj együtt a mindenséggel, és válaszd ki az általad elkészített homeopata csodaszert több másik csodaszer közül! Meg tudod-e különböztetni saját homeopata italodat a többitől? Sámánok, táltosok, vajákosok előnyben!
20.45-21.00: És mégis mozog a… pszí-kerék! Készítsd el saját kerekedet.
21.00-21.45: Kvízjáték: tudományok és áltudományok. A nyertesek könyvjutalomban részesülnek!
21.45-22.00: A kvíz után hozd magad egyensúlyba: amit a power balance karkötő tud – és amit a szkeptikusok tudnak…
22.00-22.30: Révület a múltba, avagy mit lát ott, akinek ez a szakmája, és miért azt látja?
Úgy feküdj le az éjszaka után, hogy felébredtél a csalfa mesék bódító világából – vagy ha tudsz, kábíts el minket is!
A rendezvény ideje: 2012. szeptember 15. szombat, 17-23 óráig
Helye: Közlekedési Múzeum konferenciaterme, 1146 Budapest, Városligeti krt. 11.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
Látod ez a baj. Nem az általam jelölt problémákra válaszolsz, hanem csak fújod a magadét, és személyeskedsz.
Te nem tudsz különbséget tenni a szélhámos, és a más filozófia között? Sajnos így csak vitaképtelen akadékoskodó vagy valódi szkeptikus helyett.
Sajnálom. Hozzáállásod magáért beszél.
Szkeptikus Varázslók Éjszakája Szkeptikus Varázslók Éjszakája
kritizálni a f...... is tud.- ---- > tudomanyos hozzaallas a Varazslok Ejszakajahoz by notre pikpik nick , termeszetgyogyasz , hipnotiseur , new medicina kepviseloje
Olvasom a szkeptikusokat : tudomanyos magyarazattal es ervekkel alatamasztva tamadnak hajmereszto penzlenyulo hazugsagokat .
Sosem lattam/hallottam pl egy szkeptikustol sem , hogy erv helyett azt mondja : hokuszpokusszal hulyet gyogyitani a f.... is tud .
En ezzel kezdem a hiheto es hihetetlen elmeletek kozotti kulonbseg , a varazslo es a szkeptikus varazslo kozotti kulonbseg , megerteset .
A hatra arc , uzsgyi a sotet kozepkorba , olyan mereteket er el , hogy ma valoban maglyara kerul az , aki a Foldet kereknek bizonyitja/mondja....
"oroszlan barlangjaba"
A valódi oroszlánokkal semmi bajom. A gond azokkal a birkákkal van, akik az oroszlán mögé bújva csak bégetnek.
Magyarul: csak azt tudom elfogadni szkeptikusnak, aki nem keveri össze a szélhámosokat a más filozófiát valló, gondolkodó emberrel, és saját maga is kipróbálja a "hihetetlen" elméleteket. Mert kritizálni a f...... is tud.
A többi csak a primitívségét hirdeti.
Tudomány? Áltudomány? Szerinted melyik az ősrobbanás elmélet?
Gondolj arra, hogy a Föld lapos korong, és ezért Galilei kishíján máglyára került.
Ami ma áltudomány, lehet, hogy holnap a tudomány része lesz, példa rá a Higgs bozon.
Szép napokat.
"........Hányan voltál ott?..........."
Hogy is van : pottyant valami/valaki es odagyul ra egymillio legy : a szamuk nem jelenti azt , hogy nem fekaliara gyulnek....
Szerintem nem vett repulogepjegyet
itt
kerd
ezed meg a fiukat

meg nem neztem a blog ban van e rola valami
en itt szeretnek lenn az IG Nobeldijasok bulijan
http://www.improbable.com/ig/2012/
http://www.improbable.com/ig/2012/images/IgBILL-2012_150dpi.pdf
All speeches will be kept delightfully brief, thanks in part to eight-year-old Miss Sweetie Poo. This short video shows highlights of various Miss Sweetie Poos at previous ceremonies.
ˇ The Ceremony (September 20)
ˇ Live Internet Broadcast
ˇ Ceremony Details and Who's Who
ˇ If you are coming to Sanders Theatre...
ˇ IgBill (booklet), and Spiffy Poster
ˇ Ig Informal Lectures (September 22)
ˇ Previous years
ˇ Press contacts
el is mentel ?
Meselj !
Maskor majd szolj nekunk nyugodtan

Szerintem ezzel a szkeptikusok égetik magukat
Te en mar lattam/olvastam "egetest"
http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?f=17&t=460&start=50
de ott nem a szkeptikusok dobtak be a torolkozot

Valamiert nem hozta be a linket
Itt mindent megtudsz kerdezni
Szólj hozzá! Címkék: rendezvény
Itt
mindent meg tudsz kerdezni ahogy nezem
R. Kover Balazst meghivtam.
Mint horoszkopos angyalgyogyitot
biztosan erdekelni fogja a Varazslok ejszakaja .
" Rezegj együtt a mindenséggel, és válaszd ki az általad elkészített homeopata csodaszert több másik csodaszer közül! Meg tudod-e különböztetni saját homeopata italodat a többitől? Sámánok, táltosok, vajákosok előnyben!.. "
"Ezo csak szokeknek " kis csapata ki ne maradjon a meghivasbol
Én szkeptikus vagyok a szkeptikusokkal szemben!
Teljesen komolytalannak tűnik ez a program, van ennek valami értelme?
Eleve nagyon rövid időintervallum van megadva egy-egy programpontra - mit lehet ez alatt csinálni? Összekacsintani az elvtársakkal, vagymi?!
Szerintem ezzel a szkeptikusok égetik magukat - mondom ezt úgy, hogy én sem hiszek minden szarságban! Viszont az asztrológiai program érdekelne, ha komolyan tudnám venni ezt az egész rendezvényt...
És mekkora az a konferencia terem? Beférek a cirka 30x40x170-es "aurámmal"? Vagy esetleg vannak csillárok, amiken lógni lehet?
A kvíz után hozd magad egyensúlyba: amit a power balance karkötő tud – és amit a szkeptikusok tudnak…
És mégis mozog a… pszí-kerék! Készítsd el saját kerekedet.
Pranasonak is szoltal ?
Ki ne maradjanak
Ahogy olvasom varjak a masik oldalt is .
Csak igy van az egesznek ertelme .
Sot ahogy nezem biznak benne hogy megjelenik a masik oldal is .
Aki hallja adja at !!!!!
Köszi!
Mert engem is nagyon érdekelne egy ilyen összecsapás, de csak akkor, ha a nem-szekptikus oldal is képviselteti magát, nem csak üzengetés lesz.
Szerintem nem vicc de jo lehet
http://szkeptikus.blog.hu/